Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kde až vybehlo?
Máš páčku v natiahnutej alebo v uvoľnenej polohe?
Zobraziť komentár 16.04.2025 - 05:36:20
00
Po uvoľnení krajnej skrutky mi lanko vybehlo spod tej skrutky a nevedel som ho dostať naspäť pod ňu lebo zamykanie na korunke bolo v krajnej polohe a nebol tam tým pádom priestor. Potom som ale zistil, že otáčaním stredovej skrutky si viem hýbať zamykačom a natočiť si to tak, ako potrebujem, tak som zvolil nasledovný postup:

Páčku na riadidlách som dal do natiahnutej (uzamknutej) polohy, pootočil som stredovú skrutku na korunke, aby som mohol podvliesť lankou a zaistiť ho krajnou skrutkou. Problém je akurát ten, že neviem ako veľmi resp. do akej polohy môžem až pootočiť to zamykanie (stredovú skrutku). Mám to teraz tak, že dráhu zamykania mám o niečo viac posunutú ako som mal pôvodne (na obrázku červená čiara je pôvodná dráha, modrá je aktuálna po úprave). Na moje potešenie zamykanie teraz pekne funguje, vidlica je po zamknutí tuhá, ale mám akurát obavy, že či tým, že som si takto posunul tu dráhu zamykania, nie je vidlica trochu priškrtená aj v odomknutej polohe a či si ju tým nebudem nejak ničiť. Neviem, či to môžem takto nechať.

Prílohy:

0086.jpg
0086.jpg 6.46 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.04.2025 - 09:07:16
00
Poznač si na korunke polohu v ktorej máš červík teraz a vyskúšaj ako chodí, keď je v polohe odomknutá a keď úplne odpojíš lanko, či je nejaký rozdiel.
Alebo, pomalým stláčaním páčky vyskúšaj, či nezamkne ďaleko pred konečnou polohou.
Zobraziť komentár 17.04.2025 - 06:52:55
01
keyboard_arrow_up