........ Chodime spolu casto bicyklovat a nechcem mat o proti nej znacnu vyhodu v lepsom bicykli. Mohol som si dopriat za 6tisic fajny
gravel pre seba ale takto sme kupili 2 za ani nie 3k/kus a dobre. Mame identicke bicykle. Aj mestske aj gravel. Netvrdim ze to tak maju mat vsetci ale v nejakych cyklorodinach mi to pride aj fajn gesto.
S manzelkou sme boli "odchovany" na MTB-ckach. Ja som casom presiel na
cestak a manzelka stale jazdila na horaku. V 2019-tom som ju zobral na Mallorku. Ja som tam isiel s partiou pobikovat a ona len tak na dovolenku. Pozical som jej vsak tam na par dni cestak, lebo chcela aj ona nieco v okoli pojazdit. Tak sa jej to zapacilo, ze ked sme sa vratili domov, zacali sme riesit nakup
cestaku pre manzelku. Kupil som jej Canyon Ultimate na Ultegre a od vtedy jazdi hlavne na cestaku. Obcas sadne aj na horak, ale to tak 2-3 krat za mesiac. Jej rocny najazd je cca 4500km. Od kedy ma cestak pravidelne chodime na jar "do tepla" pobikovat (Mallorka alebo Kanarske). Aj ked tam idem na vyjazd s partiou, manzelka dostane svoju trasu do Garminu a je schopna sama odjazdit aj 80-100 km vyjazdy (napr. Sa Calobru z Alcudie). Minuly rok na jesen sme boli znova na Mallorke, ale tentoraz len my dvaja spolu na cyklodovolenke. Jazdili sme len spolu a poukazoval som jej miesta kde este nebola (Randa, San Salvador atd). Zeny v jej veku 59 r. uz riesia vnucata o podobne a moja zena kde pojdeme na jar a jesen pobikovat

. Synovia ju aspon zatial starosti s vnucatami usetrili. Je velkou vyhodou ak mate so svojim zivotnym partnerom spolocne zaluby. Mne sa to osvedcilo.