Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Parádna žiletka a konečne aj dobre odfotený cesťák. :y:
Zobraziť komentár 18.04.2025 - 18:15:08
10
arrow_leftLMS napísal:
Možno si mal zostať radšej pri pôvodnej veľkosti :)

Predchádzajúcu veľkosť som na tarmacu mal 61 kde som bol príliž natiahnutý (mám dlhšie nohy ako torzo)... madona je 60ka, nie 62ka ako - ekvivalent k tarmacu v 61ke. Ak myslíš "príliž" vysoký komínik, tak som ešte na fittingu nebol a sám sa to nastavovať nechystám 🤷🏽‍♂️ ale áno, bije to do očí🫡
Zobraziť komentár 18.04.2025 - 20:17:51
00
arrow_leftmisko_hrasko napísal:
Mne sa paci ked sebe pani dopraju a gazdinam len taky mix co garaz dala ?. Potom gazda vysmiaty na svojom tuti carbon bicykli a gazdina sa trapi na tej nepohodlnej hline na pomaly na veckovych brzdach (snazim sa zovseobecnit, je to casty trend). Len mi prosim nepiste ze gazda jazdi 10k km a gazdina 1k km tak ona si nezasluzi.

V mojom prípade manželka dostala rovnakú mašinu (prechod z hliníkového cx-ka) a teda je každí spokojní?
Zobraziť komentár 18.04.2025 - 20:22:35
10
Mne sa paci ked sebe pani dopraju a gazdinam len taky mix co garaz dala ?. Potom gazda vysmiaty na svojom tuti carbon bicykli a gazdina sa trapi na tej nepohodlnej hline na pomaly na veckovych brzdach (snazim sa zovseobecnit, je to casty trend). Len mi prosim nepiste ze gazda jazdi 10k km a gazdina 1k km tak ona si nezasluzi.

Mne sa páči, že to hodnotíš, ako keby to nebolo logické. Keď reálne niekto najazdí 1k km ročne asi ani úplne nebude chcieť investovať do takéhoto hobby ako človek, čo najazdí 10k ročne... Keby bol nájazd rovnaký, vtedy to môžeme rozoberať... V mojom prípade máme podobné bicykle s polovičkou, ale ja ho mám na Ultegre a ona na 105, ja mám karbónové kolesá a ona, zatiaľ, nie... môj nájazd je dvojnásobný oproti jej
Zobraziť komentár 18.04.2025 - 20:22:45
05
arrow_leftKristina napísala:
Parádna žiletka a konečne aj dobre odfotený cesťák. :y:

Ďakujem👏🏽
Zobraziť komentár 18.04.2025 - 20:23:42
01
arrow_leftJackob47 napísal:
Mne sa páči, že to hodnotíš, ako keby to nebolo logické. Keď reálne niekto najazdí 1k km ročne asi ani úplne nebude chcieť investovať do takéhoto hobby ako človek, čo najazdí 10k ročne... Keby bol nájazd rovnaký, vtedy to môžeme rozoberať... V mojom prípade máme podobné bicykle s polovičkou, ale ja ho mám na Ultegre a ona na 105, ja mám karbónové kolesá a ona, zatiaľ, nie... môj nájazd je dvojnásobný oproti jej

Ono to je asi o pristupe. Mne manzelka povedala ze mi chce dopriat novy gravel na 35tku. Hovorim jej ze je to velke gesto a ale ak mam ja dostat novy bicykel (stary fungoval) musi dostat aj ona aj ked po nom netuzi ako ja. Pre mna natocene kilometre nie su podstatne. Pre mna je dolezity pristup ze ona si zasluzi to iste co si zasluzim aj ja. Chodime spolu casto bicyklovat a nechcem mat o proti nej znacnu vyhodu v lepsom bicykli. Mohol som si dopriat za 6tisic fajny gravel pre seba ale takto sme kupili 2 za ani nie 3k/kus a dobre. Mame identicke bicykle. Aj mestske aj gravel. Netvrdim ze to tak maju mat vsetci ale v nejakych cyklorodinach mi to pride aj fajn gesto.
Zobraziť komentár 18.04.2025 - 21:43:48
24
a potom sme tu, my, slobodný bujaci.... xD

Naposledy upravil Roman98 dňa 19.04.2025 - 14:00:59, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 18.04.2025 - 22:07:52
14
Aj keď bujaci, ale predsa len s mäkkým 😉
Zobraziť komentár 19.04.2025 - 00:12:27
012
najskôr som chcel napísať že ja *singulár, no potom ma napadlo že tu nie som určite jediný tak som zabudol zmeniť na plurál :D
Zobraziť komentár 19.04.2025 - 12:58:54
00
Už si to nemal editovať, teraz to stratilo zmysel 🤔
Zobraziť komentár 19.04.2025 - 13:05:08
03
misko_hrasko Mne pride, ze to co u seba popisujes je taka pro-baranova mikrobublina. Zeny, ktore chcu bike s baranmi su v podstate stale raritou, aj ked pri rozmachu zenskych insta skupin moze clovek nadobudat iny dojem.
Vacsinou vidim vonku pariky, on ma klasicky bike(nie nutno ziletka), ona ebike.
Za mna pekne gesto: dbat, aby sa jej na bikeu slo co najkomfortnejsie/najlahsie, tzn aj udrziavat ten bike, a na spolocnych vyjazdoch sa nehrat na wannabe pretekara.
Ale tak cyklorodinky su rozne (aj kondicia).. S preferenciami zamiesavaju aj potomkovia a vhodne je mat v uvode aj bike na nicenie s cyklosedackou a cyklovozikom.
Zobraziť komentár 19.04.2025 - 13:20:47
04
arrow_leftbladerunner napísal:
Už si to nemal editovať, teraz to stratilo zmysel 🤔

Opravene 🫡🤣
Zobraziť komentár 19.04.2025 - 14:01:16
01
........ Chodime spolu casto bicyklovat a nechcem mat o proti nej znacnu vyhodu v lepsom bicykli. Mohol som si dopriat za 6tisic fajny gravel pre seba ale takto sme kupili 2 za ani nie 3k/kus a dobre. Mame identicke bicykle. Aj mestske aj gravel. Netvrdim ze to tak maju mat vsetci ale v nejakych cyklorodinach mi to pride aj fajn gesto.

S manzelkou sme boli "odchovany" na MTB-ckach. Ja som casom presiel na cestak a manzelka stale jazdila na horaku. V 2019-tom som ju zobral na Mallorku. Ja som tam isiel s partiou pobikovat a ona len tak na dovolenku. Pozical som jej vsak tam na par dni cestak, lebo chcela aj ona nieco v okoli pojazdit. Tak sa jej to zapacilo, ze ked sme sa vratili domov, zacali sme riesit nakup cestaku pre manzelku. Kupil som jej Canyon Ultimate na Ultegre a od vtedy jazdi hlavne na cestaku. Obcas sadne aj na horak, ale to tak 2-3 krat za mesiac. Jej rocny najazd je cca 4500km. Od kedy ma cestak pravidelne chodime na jar "do tepla" pobikovat (Mallorka alebo Kanarske). Aj ked tam idem na vyjazd s partiou, manzelka dostane svoju trasu do Garminu a je schopna sama odjazdit aj 80-100 km vyjazdy (napr. Sa Calobru z Alcudie). Minuly rok na jesen sme boli znova na Mallorke, ale tentoraz len my dvaja spolu na cyklodovolenke. Jazdili sme len spolu a poukazoval som jej miesta kde este nebola (Randa, San Salvador atd). Zeny v jej veku 59 r. uz riesia vnucata o podobne a moja zena kde pojdeme na jar a jesen pobikovat :D. Synovia ju aspon zatial starosti s vnucatami usetrili. Je velkou vyhodou ak mate so svojim zivotnym partnerom spolocne zaluby. Mne sa to osvedcilo.

Prílohy:

Mallorka_2024_070.jpg
Mallorka_2024_070.jpg 332.43 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down

Mallorka_2024_105.jpg
Mallorka_2024_105.jpg 436.23 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.04.2025 - 16:09:04
231
arrow_leftOnTops napísal:
Po sezóne na Tarmacu som presedlal na madone gen7 o číslo menší, isoflow pod mojou váhou 105kg drží parádne. Bajk pohodlný a rýchly. Odporúčam každému🙏🏽

Hentie avantgardne sedlovky, co robi aktualne TREK, maju aj nejaky prakticky vyznam okrem toho adrenalinu z obav, ze ked sa nahodou pod jazdcom zlomi, leti rovno na zem?
Zobraziť komentár 19.04.2025 - 19:59:29
00
arrow_leftlakko napísal:
....Je velkou vyhodou ak mate so svojim zivotnym partnerom spolocne zaluby. Mne sa to osvedcilo.

Je to zaroven aj velkou nevyhodou. Ak si potrebujes od manzelky oddychnut, a je ta zaluba mentalnym relaxom, ako jej citlivo povedat, ze nemoze ist s tebou? :lol:
Zobraziť komentár 19.04.2025 - 20:48:45
03
keyboard_arrow_up