Lokalizácia
Formulár sa odosiela
https://www.topky.sk/cl/11/3026761/Vodicka-BMW-na-dialnici-D1-vyblikavala-priamo-hliadku-policie--Ti-zverejnili-VIDEO-cestnej-piratky-pri-cine
😂
25.04.2025 - 22:21:34
00
Však dobre spravila, čo sa majú motať v ľavom pruhu a zdržiavať premávku keď tam ide BMW 😆
26.04.2025 - 00:01:14
00
Hej veď pri tej 160 mala len treti kvalt
26.04.2025 - 07:34:31
00
Ja som v Autocar Senec dal montovať odnímateľné vertikálne, aby bolo skryté, lebo Subaru Legacy a používam to pár krát za rok. Ale je to babracka, ak nechce zaskocit. Elektriku som dal vhodnú aj karavan, keby dačo. Auto má pred prípravu, na ktorú sa v Autocar vykašľali a proste cvakli potrebné káble. Na obyčajnom aute, alebo dodávke by som dal odnímateľné, ale také to, ktoré vidno, s horizontálnym zasuvanim.
26.04.2025 - 08:45:22
00
Ze sa " vykaslali" na predpríprava,záleží ci si si objednal "typovu"/znacne drahsiu/,lebo univerzálnu elektroinstalaciu
26.04.2025 - 09:17:08
01
arrow_leftluky64 napísal:
Ahojte plánujem montáž ťažneho zariadenia. Poprosím o nejaké vaše skúsenosti. Je lepšie odnímateľné, alebo pevné? Aké máte vy?

Za ďalšie, aké káblovanie dať? Pozeral som že sú rôzne. Mám z toho hokej v hlave. Sú aj jednoduchšie, kde netreba veľa rozoberať, ale aj také kde sa demontuje kopec interiérových obkladov. Trochu mám z toho obavy, lebo niektoré plasty keď sa raz dajú dole už môžu začať vrzgať. Z hľadiska toho, že neplánujem ťahať nejaké prívesy, ale len výslovne nosič na bajky, by možno stačilo aj jednoduchšie káblovanie. Nepotrebujem špeciálne vychytávky napr. automatické vypínanie senzorov, tie si viem na infotainmente vypnúť sám.

Za ďalšie,poradíte nejaké spoľahlivé montážne stredisko v okolí BA?
Dík za info.

Ahoj, ja som si dával montovať na moje posledné 2 autá Galiu s horizontálnym bajonetom. Rovnaké ťažné dal namontovať na svoje druhé auto svokor a môžem povedať že sme s riešením spokojní. Ja to používam na ťahanie prívesného vozíka.
Moje požiadavky boli:

-jednoduchá manipulácia
Určite demontovateľné. Prvé ťažné som mal, pred rokmi, na pevno (značku neviem) a po tom ako som pri nakladaní do kufra pár krát píšťalou trafil guľu, pochopil som že nikdy viac :D . Mal som možnosť skúšať aj spodnú montáž a praktické mi to neprišlo

-povrchová úprava
Na staršom aute, kde bolo ťažné na pevno, som ho musel po rokoch pravidelne natierať. Galia je pozink a po rokoch na nej nebola štipka hrdze.

-13 pin koncovka
Používal som ju s redukciou celý čas. Karavan nemám ani som nikdy neťahal a už by som to riešil jednoduchou inštaláciu. Pripájanie a odpájanie redukcie ma otravuje.

-cena

Pri Galii je bonusom že sa jedná o SK výrobok. Montovali mi ju na obe autá v Popcar.eu v BA. Ak by si mal otázky, kľudne píš.
26.04.2025 - 10:48:13
00
arrow_leftCraObs napísal:
ty kks :tmi: tak kontrolka zhasla
-v piatok sa objavila kontrolka adblue cestou z prace a hlaska porucha cidla
-v nedelu cestou do kina s deckami sa kontrolka rozblikala a vystraha sa zmenila na tu na fotke, s dojazdom do 1100km
-dnes rano to pekne odpocitalo na dojazd uz len 1050 podla ujdenych km..
-ked som siel domov, sadol do auta a nastartoval auto ticho, bez alarmov, bez vystrah..
takze vsetko je zrazu OK, akurat netusim kedy sa to objavi zas a kam a kolko mozem jazdit :tmi: velky vylet prazdninovy ale asi vymenim za motanie sa po okoli :headbang: servis objednany na najblizsi mozny termin 28.4. :?:

tak update:
- blikajúca kontrolka adblue s hláškou s počítadlom sa už znova neobjavila
- asi 3x sa mi chvilkovo objavila svietiaca kontrolka adblue a len jednoduchá hláška o poruche čidla. 2 x zhasla počas jazdy po pár minútach, raz sa objavila ráno pri štarte a vydržala celú cestu do roboty, poobede z roboty ticho
- od prvého objavenia som najazdil cca 1500km

dnes som bol na diagnostike a auto nič! nula, zero, prd.. žiaden záznam o akejkolvek chybe, auto úplne čisté. takže nie je možné vôbec určiť čo sa začína dodrbkávať.. do konca mája mám štandardnú záruku, potom ďalšie 2 roky predĺženú, takže až budú vedieť čo tak potom opravia/vymenia :tmi:
28.04.2025 - 15:04:32
00
toyota nema historiu chyb? sa mi az nechce verit. koncern si uklada kazdu hovadinu..
28.04.2025 - 19:27:50
00
Najlahsie to vyriesis nejakym adapterom, co vie citat chyby. Moj Carista s predplatnym vie vycitat aj historiu - VW - nie je to to, co vidi s origo citackou, ale na internete sa ten kod da najst a zistit chybu. Alebo sa stavit s chybou v najblizsom servise.
28.04.2025 - 19:33:50
00
arrow_leftmnavak napísal:
toyota nema historiu chyb? sa mi az nechce verit. koncern si uklada kazdu hovadinu..

z toyoty to má len logo, inak to je čistý peugeot :)
28.04.2025 - 19:37:25
00
Chyby by sa mali z pamate vymazat cca za 3 tyzdne ak sa to nehodi skor na pocitac. Teda tak nejak mi hovorili v Citrone.
28.04.2025 - 21:07:31
00
Je to na počet štartov … teda, ako sa tam nič nové neobjaví. Čo je málokedy. Ale aj také sa stane.
28.04.2025 - 21:16:41
00
Mne fajn funguje bluetooth diagnostika z ali (vgate icar pro, cca 15€) a Car Scanner appka (ios).
28.04.2025 - 21:44:32
00
mne netreba diagnostikovať, mne treba pokojne jazdiť :D a hlavne neostať dakde v prdeli trčať
28.04.2025 - 22:16:13
00
arrow_leftCraObs napísal:
z toyoty to má len logo, inak to je čistý peugeot :)

Omyl, je to Berlingo. Rifter je odlisny v par veciach.
28.04.2025 - 23:09:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up