Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A biker to napisal za mna.
Stale to nie je vycentrovane.a ktovie ako je na tom lava kluka.
Predpokladam ze nie je cela nasunuta na oske..
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 17:40:15
00
Tak dal som si tu námahu a všetko uplne detailne preskúmal. A verdikt? vraciam bicykel na reklamáciu. Ako poradil a-biker to som spravil. Plus som na zadný rám nakreslil čiaru fixou. Skúšal som jazdiť, aj som zabral a v mieste kde sa kluka dotýka rámu bola zotrena. To ma utvrdilo, že je asi zlý rám.Prv sa to tak nezdalo, ale ozaj to niekedy buchne. Bol som aj v 3 servisoch nezáväzné od seba povedali zlý rám, reklamácia.
Takže asi tak.
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 17:47:49
03
Mam ďalšie info.
Dnes mi volali z eshopu, že reklamácia vybavená.
Pýtam sa ako formou? Že nevedia. Zistia až keď im príde bicykel. Tak volám do demy a tak hnusný arogantný prístup čo som zažil, no hrôza. Že dali podložku a problem vyriešený. A ja že prosim? Tu podložku som mal a a pri zabere to ajtak bucha. A keď som sa povedal toto nie je riešenie. Čo ten dogabany rám?Kebyže chcem obuchany bicykel, kúpim ho z bazosu. To ho nezaujíma, mam to riešiť z obchodom. Volal som do obchodu a úplne super prístup. Vedia ako je dema a preto len dopredávajú zásoby čo majú a nebudú ich ponúkať. Sú na mojej strane a, že nemusím sa báť. Vyriešime to k mojej spokojnosti. Bud vrátia peniaze, dostanem nový kus alebo iný bicykel. Pokračovanie bude v utorok po sviatkoch . Akože ta dema ma riadne nahnevala. To chovanie 0 bodov.
Eshop ešte poznamenal, čo čakáte na Slovensku od slovenskej firmy.
Len som sa musel vypísať.
Zobraziť komentár 17.04.2025 - 17:42:12
05
Aktualne. Dema=Sloger=Mtbiker takze ak budes mat problem s reklamaciou ktora bude skutocne opodstatnena obrat sa na mtbiker a snad sa veci pohnu spravnym smerom.
Zobraziť komentár 18.04.2025 - 00:15:47
03
Turbi ďakujem za info.
Uvidím, čo vymyslí obchod. Ak by to bolo vyriešené nie k mojej spokojnosti tak by som to skúsil.
Zobraziť komentár 18.04.2025 - 10:16:02
00
Dema bola tragédia sama o sebe úprimne sa divím že vydržali až tak dlho... Na svojich bajkoch mali tých problémov výrazne viac...
Zobraziť komentár 21.04.2025 - 19:22:18
01
Tak dnes je 30 deň reklamácie a mam novy bicykel.
Hneď je tam vidieť rozdiel. Len zamenili kolesá. Inak je celý bike nový. Obchod výborne jednanie a dema hrôza. Obchod potvrdil ze boli zle kľuky ako tu niekto spomínal.
Tak už si konečne len užívať.
Zobraziť komentár 30.04.2025 - 20:38:10
02
keyboard_arrow_up