Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Neuveriteľné, koľko balastových príspevkov je okolo jednej úplne bezvýznamnej ceduľky ...
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 10:21:30
05
arrow_leftDudo napísal:
Joli, trochen zle pochopene. Cyklista-turista ma zostupit, aby sa nevyrubal na prekazke na ceste. Nie kvoli cisteniu tretier. :tmi:

To si nemyslim ze je koli tomu. To uz vyliezt na obrubnik je tazsie ako hentoto.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 10:37:16
01
arrow_leftDudo napísal:
Joli, trochen zle pochopene. Cyklista-turista ma zostupit, aby sa nevyrubal na prekazke na ceste. Nie kvoli cisteniu tretier. :tmi:

Ani v tomto nie ste jednotní. Tak teda ako? Lebo výška toho dreveného prahu nie je o nič vyššia ako doma medzi miestnosťami. To naozaj nemá nič spoločné s nemožnosťou prejazdu bez nutnosti zosadnutia.
Najlepšie tento paškvil zaklincuje tá dopravná značka cca 40 m pred tým, teda Zákaz vjazdu všetkým vozidlám. Takže oficiálne by vlastne na ten úsek ani bicykle nemali vojsť.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 11:00:42
00
No ved ta znacka vravi ze mas zosadnut a pochodovat ?
To je tak ked ti co robia tieto vymysly maju obmedzenu predstavu o cyklistoch a ich vnimanie konci pri cloveku v teniskach na trekovom biku s nosicom nad zadnym kolesom alebo ebikom. Takito ludia casto ani nevedia ze existuje nieco take ako tretry a nie este cestne tretry.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 11:28:00
00
O efektivite tej vanicky si myslim svoje. Ale pride mi smiesne bedakat nad tromi, maximalne styrmi krokmi, ktore by si kvoli zosadnutiu musel urobit a este urazat ludi, ktori ju tam nainstalovali.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 11:56:24
03
nikto tu nebedaka, len par ludi tu nevie o com je rec a obhajuje tieto nezmysly (zosadni z biku a tlac ho aby si po tom presiel v obuvi) bez chapania suvislosti kedze sa s nimi nikdy nestretli.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 12:21:28
01
Mne sa paci to bedakanie nad tym ake krehke tretry maju ziletkari a potom ich vidis nazivo i na storkach cupitat na kavicku, kolacik alebo robenie fotocky niekde na fotopointe
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 15:34:25
00
Cize skusenosti s cestnymi tretrami mas z instagramu 😄
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 16:17:14
00
arrow_lefta-biker napísal:
Mne sa paci to bedakanie nad tym ake krehke tretry maju ziletkari a potom ich vidis nazivo i na storkach cupitat na kavicku, kolacik alebo robenie fotocky niekde na fotopointe

Podľa tohto tvojho pohľadu a vnímania sú všetci taký, však? Keď už človek investuje stovky eur do tretier, tak v prvom rade kvôli pohodliu nohy pri 5-8 hodinových jazdách a potom sa snaží si ich udržať v čo najlepšom stave za tie investované peniaze. Nepotrebuje s nimi jazdiť a už vôbec chodiť tam, kde si ich najskôr zničí.
A pri tej pauze na kávu si bežne dávame ešte strečing 25 min. v podobe podpolianských tancov s výskokmi alebo českého dupáka v tých tretrách. Si trapný s tým tvojim príspevkom.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 16:17:56
01
Cez vanicku na Bergu som isiel minuly tyzden 2dni po sebe. Oba razy bola sucha, ci uz cestou do Reichu, alebo naspat..
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 17:31:54
00
karbonove cestne tretry je ta najpevnejsia obuv na kadejake prieskumy a nosenie bicykla! tie moje uz maju toho odslapane po vapencoch dolomitov i balkanu a drzia stale jak fras, len tie kufre, ale to je len spotrebak :D
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 18:09:19
00
Vsak vidim na strave kto tadial predomnou presiel na bicykli, pozriem zaznam co to je za bula a vidim fotky z toho vyjazdu na kavicke, na foteni niekde na vyhlade v skupine. Tak tym setrenim tretier to asi nebude ze tam nezosadne ked inde s tym problem nema. Len tolko. Tych par krokov tam nikoho nezabije. Ale nie, miesto toho som tam dostal pi..ng ze spomalujem a pankov brzdim.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 18:11:02
00
zas netreba to tak prezivat, je to najma kvoli bezpecnosti, keby sa tam niekto vytrepe na bic, tak su aspon chraneni...
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 18:29:28
01
Rakusky alibizmus, nic viac.
Ale kto nechodil v cestnych tretrach nevie ze na biku je to stabilnejšie ?
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 18:36:29
00
ja mam rozmlateny clenok a ked zosadnem z biku tak su prve kroky fakt uplne naprd, bolestive, krivkajuce ... napriek tomu tam zosadam
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 18:48:28
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up