Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Niekedy by som rád objednaný tovar poslal do Nemecka. Musím to uhradiť ja (platba predom) alebo to môže uhradiť aj príjemca balíka ? Aké je poštovné pri takejto zásielke a či sa na dopravu vzťahujú nejaké zľavy. Alebo som v Nemecku, objednávam odtiaľ, a objednaný tovar chcem doručiť tam. Máte k tomu niečo ? Vďaka za info.
Zobraziť komentár 03.05.2025 - 17:58:28
00
https://www.mtbiker.sk/shop/informacie/vsetko-o-nakupe.html?delivery_country=DE#p1
Zobraziť komentár 04.05.2025 - 09:08:07
10
Ahojte, je nejaký problém s expedíciou objednávok? Mám dve objednávky, jedna vytvorená 24.4. (Jedna vec tam bola do 5 dní), ale je 6.5. a ešte nebola ani odoslaná. Druhá, vytvorená 30.4. už mala všetky položky rezervované v sklade cez víkend, je 6.5. a ešte neprišla do ZA na predajňu....
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 21:56:10
00
Ahoj, je to preto, lebo mame naval a objednavky idu na rad podla avizovaneho datumu dorucenia. Objednavka do ZA tam bude zajtra ako je avizovane. Ta prva ako vidim bola 3x doplnana, zajtra by sme ju rovnako mali vediet odoslat.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 23:07:29
01
Dík za odpoveď. Doplnená bola, ale vždy o tovar, ktorý bol skladom. To tiež posúva dátum dodania?
Zobraziť komentár 07.05.2025 - 05:31:12
00
dominikkellner7 tak som to s kolegami prechadzal preco tam svieti piatok ak doplnane polozky boli skladom a ziadnu kulehu som tam nenasiel. Odpoved je, ze je to systemova otazka, vieme o tomto bugu a budeme to fixovat v najblizsich dnoch.
Zobraziť komentár 07.05.2025 - 08:29:35
01
Písal som práve na Packetu ... predtým, najskôr prišla sms-ka a potom som šiel po balík. V tomto roku, dnes je situácia taká, že balík dôjde na výdajne miesto o 13-14 hod., ja si balík vyzdvihnem o 15 hod., sms s kódom na vyzdvihnutie balíka mi príde po 16-tej hodine. Dnes som mailom obdržal potvrdenie o zaplatení a sms stále nikde, Je 17:33 . Má niekto podobné skúsenosti ? Alebo môže byť chyba, že sa niečo neuvedie, aj pri odosielaní zásielky ?
Zobraziť komentár 07.05.2025 - 17:34:43
00
Jj sms chodi skoro hodinu po emaily. Podla mna aj emaily o ulozeni chodia neskoro. Vidim casto ako vyklada kurier Packety do boxu baliky a email pride az takmer za 2-3 hodiny. Podla mna to posielaju, az ked pride na depo, inak si to neviem vysvetlit.
Zobraziť komentár 07.05.2025 - 17:44:37
01
Chlapík odovzdá balík, systém zaeviduje a už sms letí k príjemcovi. Tak som zvedavý, či niečo odpíšu ... :)
Zobraziť komentár 07.05.2025 - 18:01:19
00
V poslednom case sa deju fakt cudne veci. Objednam si nieco do Packeta boxu, tovar mi pride na druhy den, pripadne obden. Minulu stredu si objednam iny tovar na sklade, ale do kosickej pobocky, zacal sa "prepravovat na vydajne miesto" v piatok a prisiel dnes (streda).
To posielate tovar niekym, kto ide pešo? :-) Lebo rozmyslam, ze este aj na bajku by do Kosic prisiel skor. Som strasne zvedavy, ci mi dalsi suvisiaci tovar, ktory je uz na ceste, pride do kosickej pobocky v piatok alebo budem musiet cakat do pondelka...
Zobraziť komentár 07.05.2025 - 20:38:28
01
Kosice su jedina predajna, ktoru si nevozime sami vlastnou dodavkou. Z Trencina to nie je zrovna blizko a museli by sme mat velmi signifikantny objem objednavok aby sa nam oplatilo mat na tuto trasu dodavku a vodica. Preto zasielame tovar prepravnymi spolocnostami. Aktualne uz ideme na tretiu, lebo prve 2 proste nefungovali spolahlivo (napriek tomu ze v inych lokalitach funguju vyborne) a to meskanie co opisujes bol dovod na zmenu. Takze pevne verime, ze sa do tretice vsetko dobre a tovar uz naozaj bude chodit spolahlivo na druhy den (ak objednate doobeda). Alebo ze zacnete objednavat tolko aby sme to zacali vozit sami :)

Okrem toho je pravda, ze mame vyrazne viac objednavok ako bezne a nestihame expedovat tak rychlo ako mimo sezony. Ale cez 97% stale expedujeme a dorucujeme v avizovanych datumoch.
Zobraziť komentár 07.05.2025 - 21:12:50
08
Ja sa pripojim a celkom uprimne poviem, ze Kosice su pre nas celkom zacarovane a som smutny/nahnevany/nechapajuci z toho, ze renomovane kurierske firmy nedokazu dennodenne zvladnut dorucenie na konkretnu adresu dopoludnia a spravit pick up tovaru popoludni. Problemy su rozne, od kapacity, ze im tovar nevojde cez zabudnute/stratene baliky po taku vec, ze kurier skratka nepride. Toto nam robi problem nie len pri dorucovani tovaru smerom do Kosic ale aj pri spätnej logistike z Kosic nazad na sklad. Od spustenia KE nam pre nespolahlivost partnerov zmeskali stovky objednavok. :-( No nic, nevzdavame sa a hladame nove riesenia ale ako pisem, sme z toho rozcarovani...
Zobraziť komentár 08.05.2025 - 07:06:40
06
Diky obom za vysvetlenie a drzim palce, nech sa to zlepsi. :-)
Zobraziť komentár 08.05.2025 - 11:00:30
00
Jeden komentar k baleniam, kedze sa riesili roztrhnute krabice v ramci Slovenska.
Som relativne blizko centralneho skladu, vyuzivam paketu. Prvy krat prisla rozdrapena krabica(aspon ze nic nechybalo).
Papierova paska je sice eko, ale bolo vidiet ako krabica narazila na hranu a paska sa roztrhla-praskla. Plastova paska by krabicu skor udrzala pokope.
Zobraziť komentár 14.05.2025 - 21:42:56
02
arrow_leftMatoha napísal:
V poslednom case sa deju fakt cudne veci. Objednam si nieco do Packeta boxu, tovar mi pride na druhy den, pripadne obden. Minulu stredu si objednam iny tovar na sklade, ale do kosickej pobocky, zacal sa "prepravovat na vydajne miesto" v piatok a prisiel dnes (streda).
To posielate tovar niekym, kto ide pešo? :-) Lebo rozmyslam, ze este aj na bajku by do Kosic prisiel skor. Som strasne zvedavy, ci mi dalsi suvisiaci tovar, ktory je uz na ceste, pride do kosickej pobocky v piatok alebo budem musiet cakat do pondelka...

Mám rovnakú skúsenosť. Trvá to večnosť.
Zobraziť komentár 15.05.2025 - 19:12:58
00
keyboard_arrow_up