Kategórie
Bike-techChcel by som poradiť aký Hardtail do cca.2300€.
Zatiaľ som našiel Orbea Alma M30 2024.
Pozeral som aj Rose PDQ, ale tam je nevýhoda ,že si ho nemôžem vyskúšať či mi bude sedieť ram.
Jazdiť mam v pláne zatiaľ BA a okolia + občasne lesné cesty keď nebudem v BA.
Ďakujem
posledný komentár: 25. 2. 2017 o 7:10
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Akcia -17% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 539 €
-17%
MOC 1 849 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
https://www.bike-discount.de/de/cube-reaction-c-62-pro-electricorange-n-spice
Slušná výbava a aj cena.
Ja som kupoval Cube dva roky dozadu z nemecka a všetko bolo v poriadku.
Jedinú výtku mám ku Cube a to je búchanie bowdenov v ráme. Pri mojich 191sm som bral XL.
riešiť už pri kupe nového biku update komponentov je blbosť, to už rovno treba prihodiť eurá za vyšší model, lebo update sa totálne neoplatí. To viem z vlastnej opakovanej skúsenosti
Po vyskusani oiz, uz by som ht nechcel
riešiť už pri kupe nového biku update komponentov je blbosť, to už rovno treba prihodiť eurá za vyšší model, lebo update sa totálne neoplatí. To viem z vlastnej opakovanej skúsenosti
Neprežíval to tak, kúpiš Speca, Scota a pod za drahé prachy bez poriadnej výbavy. A stačí si pozrieť špecifikáciu geometrie a vidíš či ten bike je stredovek alebo niečo zajazdi. Ja mám nový Cube a musím povedať že urobili slušný update geometrie.
A po druhé tiež treba pozerať modelový rok bicykla. Pretože nie je problém kúpiť bike z roku 2021 za lacné prachy a tvári sa že je to práve orechové
A po tretie mnoho amatérskych cyklistov ani nevyužije nejakú super geometriu biku za 7000. Ani nemajú rozpočet a sú radi ak si kúpia bike za 1500 eur
Najprv napises, aky super posun spravil Cube v geometrii a nasledne napises, ze vlastne na tej geometrii ani tak nezalezi.
Mam pochybnosti ci vobec tej geometrii rozumies alebo si kupil Cube lebo karbón ?
Nikto sa tu nepyta co na tom biku vlastne dotycny chce jazdit. Co od neho ocakava..
Nemam slov na to co tu predvadzate.
Najprv napises, aky super posun spravil Cube v geometrii a nasledne napises, ze vlastne na tej geometrii ani tak nezalezi.
Mam pochybnosti ci vobec tej geometrii rozumies alebo si kupil Cube lebo karbón ?
Nikto sa tu nepyta co na tom biku vlastne dotycny chce jazdit. Co od neho ocakava..
Nemam slov na to co tu predvadzate.
Fascinujú ma ľudia ako si ty. Prídu z kritizujú, zhodia, fabuluju. Všetko premietnu do ciernobieleho pohľadu. Ale sami neponúknu nič.
Tak sa teda bicykle nevyberaju.
naopak vyhoda oproti Cube, Orbea - väčsi priemer sedlovky - 30,9 (zaleži na vahe jazdca, cca do 80kg je v pohode aj 27,2 mm)
novy Exceed vypada tiež super
ja osobne mam Almu M30 ale už prekopanú na raketu ?
Najlepsie vymenit brzdy, kolesa s microspline orechom a kazetou, mozno aj kluky za shimano. A potom by to bolo fajn. Len za cenu upgradov to už nebude asi najvýhodnejšie.
ja by som tiež vybral Cube - ta vybava je super na danu cenu
aj kolesa su veľmi slušné - 1780g majú - to nedostaneš niekedy ani na bajkku za 3000€ brzdy XT, pohon sice Deore ale ten funguje rovnako dobre ako XT
a vidlicu vieš upgradovat tiež - vymenou patrony za select alebo ultimate do buducna
keďže sa jedná v podstate o rovnaký topic, tak sa skúsim spýtať najskôr tu. Nemáte skúsenosti s karbonovým Superiorom? Som zatiaľ nováčik a toto bude taký prvý drahší bicykel, zvažujem XP 979, alebo XP 969, len sú to modelové roky 2023 a nie som si istý, či by nebolo lepšie už počkať na novšie modely. Vedeli ste prosím poradiť?
Ďakujem
https://superiorbikes.com/sk-cs/bikes/product/xp-979/1747
https://superiorbikes.com/sk-cs/bikes/product/xp-969/872
Tak je to bicykel inšpirovaný závodným strojom. Preto ťa geo.
keďže sa jedná v podstate o rovnaký topic, tak sa skúsim spýtať najskôr tu. Nemáte skúsenosti s karbonovým Superiorom? Som zatiaľ nováčik a toto bude taký prvý drahší bicykel, zvažujem XP 979, alebo XP 969, len sú to modelové roky 2023 a nie som si istý, či by nebolo lepšie už počkať na novšie modely. Vedeli ste prosím poradiť?
Ďakujem
https://superiorbikes.com/sk-cs/bikes/product/xp-979/1747
https://superiorbikes.com/sk-cs/bikes/product/xp-969/872
Záleží čo hladas. Na čo ideš ten bike používať. Je to skôr závodný, maratónsky bike. Takže bude rýchly a mrstny. Ak plánuješ sem tam nejaký zjazd pozrel by som hlavovy uhol okolo 67
Nové modely vydal Canyon aj Cube
Nové modely vydal Canyon aj Cube
Nie nie, dá sa povedať, že skôr rekreačná jazda, ale dlhšie trasy. Hlavne kvôli pohybu, ale aj pretože ma to baví. Bývam kúsok od lesa, čiže prioritne lesné cesty, lúky a podobne.