Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Nejak to nejazdim ale viac ma to bavi zo Zeleznej. Par viac slapavejsich usekov ale vacsina je plynula, ziadna brzda/plyn lebo tam na niektorych usekoch jednak nemas vacsiu rychlost ako z druhej strany a zaroven tam nie su stupaky az na take lahke prevody. Z MS to je zo zaciatku viac kopcekov ktore su z tej strany nejake narocnejsie a potom uz ides vacsinu bez slapania - take nudne pre mna. Cize vidim to podobne co nadomnou ale zabavnejsia mi prijde prave ta druha varianta kde treba nieco robit a nie len sa vozit.
Odoprúčam ten segment čo dal JFE, to máš best of zelené traily v okolí Bratislavy
Včera som šiel pre zmenu Cerovku zo Železnej a bavil som sa tiež, fajne do ťahu.
Každému niečo iné chutí aj záleží aké máš nohy, chuť, náladu. Hlavne ísť do lesa a jazdiť.
Nejak to nejazdim ale viac ma to bavi zo Zeleznej. Par viac slapavejsich usekov ale vacsina je plynula, ziadna brzda/plyn lebo tam na niektorych usekoch jednak nemas vacsiu rychlost ako z druhej strany a zaroven tam nie su stupaky az na take lahke prevody. Z MS to je zo zaciatku viac kopcekov ktore su z tej strany nejake narocnejsie a potom uz ides vacsinu bez slapania - take nudne pre mna. Cize vidim to podobne co nadomnou ale zabavnejsia mi prijde prave ta druha varianta kde treba nieco robit a nie len sa vozit.
Kua pod na spolocny vyjazd a ukazem ti ako "ides vacsinu bez slapania" ked ides z MS na zeleznu
Ja tam idem zdochnut ked idem na PR..
---- Peto_rokkie
Z kazdej strany je to troska iny trail, tam kde mas z jednej strany pohodlny zjad, z druhej musis zabrat... Ale z oboch stran mozes ist pomalsie a kochat sa
V principe ale pri MS zacinas vyssie a na Zeleznej koncis nizsie, preto je logicke oporucanie zacat pri MS. Ak ale napr nemas vela skusenosti so singletrackom mozno ti bude lepsie sa prdkat zo Zeleznej, v nizsej rychlosti sa nebude zdat ten trail taky uzky.
super odpovede, jasne logicky som si to uz napozeral, ktory smer je viac z kopca. lenze niet nad odporucanie zo skusenosti. niekde moze byt zvlneny teren prave z kopca kde to je na zabitie namiesto toho aby som si to uzil...
inak ten seegmet z BK je presne odpoved, v ktoru som ani nedufal:) 18km single tracku znie ako skvela zabava.
zavisi co od toho chces.
smerom na maly slavin je to pomalsie ale ak pojdes hranu aj tak zabavne s tym ze je to relativne bezpecnejsie / menej nachylne sa niekde vytrieskat.
z maleho slavinu je to zabavnejsie za menej vykonu s tym ze ak to spojis so sv vrchom gudou cyclopom a cerovkou tak z toho mas 18km na singli co ku koncu moze byt narocnejsie na koncentraciu - najma ak to pojdes sviznejsie a nepoznas to tam... https://www.strava.com/segments/35663891?filter=overall
viem si nejako ten segment ulozit ako GPXko?---edit 2: zatial som si otvoril jednu jazdu zo segmentu a tam uz ide ulozit gpxko- je to vsak cela jazda co vlastne aj vyhovuje...
super odpovede, jasne logicky som si to uz napozeral, ktory smer je viac z kopca. lenze niet nad odporucanie zo skusenosti. niekde moze byt zvlneny teren prave z kopca kde to je na zabitie namiesto toho aby som si to uzil...
inak ten seegmet z BK je presne odpoved, v ktoru som ani nedufal:) 18km single tracku znie ako skvela zabava.
edit:
viem si nejako ten segment ulozit ako GPXko?---edit 2: zatial som si otvoril jednu jazdu zo segmentu a tam uz ide ulozit gpxko- je to vsak cela jazda co vlastne aj vyhovuje...
za malo
iba segment sa neda. teda da ak by niekto cropol jeho vyjazd iba na dany segment.
Niekto si vybera smer singla podla toho ci ide dole kopcom , ini zas preferuju hore kopcom a potom sme tu taki, ktorym to je jedno pokial maju svah po pravej strane
Pozrel som si Stravu a teda nic moc, asi som sa nemusel ani ozyvat , smerom na MS 14 prejazdov Bol som v tom ze aspon 50 jazd nazbieram. Prvy 2015, najlepsie priemerka 19.8km/h. Smerom na ZS zavratne 4 pokusy, prvy tiez 2015, najlepsia priemerka 17.9km/h. Moc to nejazdim, so Stravou este menej, Cerovku na cas vobec ... ktovie, mozno som i stal. Smerom nahor mam napodiv lepsie casy ako nadol, ale zase taketo lahsie veci ma az tak nebavi valit nadol, naviac ked su neprehladne.
No tak som si to cele skusil 1x. A vysledok? Dva krat som sa pohrabal v listí, nastastie makkucke pristatia “dobrzene” zosmyknute na bok.
Je to dost neprehladne a pri trosicku rychlejsej jazde vie predne koleso ujist a potom to je uz len take….dufas ze to nejako narovnas a dobrzdis?…
Hej no a na jednom koreni som nechal brasbicku pod sedatko(take provizorne riesenie na skusku….ale tak to da rozum ako dopadne malicka tasticka na droppri- ale 300km vydrzala a dva krat som z nej tahal gear…ladvinka je uz aj tak na ceste)
Ale musim povedat, ze je to velmi pekny singlac, ten les je super. Stretol som jedneho jazdca oproti a jedneho som pustal pred seba a ten mi neskutocne usiel. Ponahlal sa bolo
19:50…
A posledne dodam, ze asi 3x som zisiel z cesty…(otacal sa, slapal spat, krizoval lesik len aby som sa vratil na trail…)
Dnes opäť výjazdík cez PK, Machník, Kamenné vráta, Skalnatú a defekt... Ďakujem pocestnému čo mi daroval dušu na dojazd a nechcel €. Domov cez Rybníček, PK a Jur.
Aj ja som dnes išiel smer Rybníček, pozrieť kúsok nového asfaltu čo tu niekto spomínal, a pokračovať na Skalnatú, či nebude večerný výhľad smer Zobor, ale z výhľadových miest po trase som v diaľke videl len opar, tak som sa cez sedlo Pod Javorinou vrátil domov. Pekný večerný okruh.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včera som šiel pre zmenu Cerovku zo Železnej a bavil som sa tiež, fajne do ťahu.
Každému niečo iné chutí aj záleží aké máš nohy, chuť, náladu. Hlavne ísť do lesa a jazdiť.
Kua pod na spolocny vyjazd a ukazem ti ako "ides vacsinu bez slapania" ked ides z MS na zeleznu
Ja tam idem zdochnut ked idem na PR..
----
Peto_rokkie
Z kazdej strany je to troska iny trail, tam kde mas z jednej strany pohodlny zjad, z druhej musis zabrat... Ale z oboch stran mozes ist pomalsie a kochat sa
V principe ale pri MS zacinas vyssie a na Zeleznej koncis nizsie, preto je logicke oporucanie zacat pri MS. Ak ale napr nemas vela skusenosti so singletrackom mozno ti bude lepsie sa prdkat zo Zeleznej, v nizsej rychlosti sa nebude zdat ten trail taky uzky.
edit:
smerom na maly slavin je to pomalsie ale ak pojdes hranu aj tak zabavne s tym ze je to relativne bezpecnejsie / menej nachylne sa niekde vytrieskat.
z maleho slavinu je to zabavnejsie za menej vykonu s tym ze ak to spojis so sv vrchom gudou cyclopom a cerovkou tak z toho mas 18km na singli co ku koncu moze byt narocnejsie na koncentraciu - najma ak to pojdes sviznejsie a nepoznas to tam...
https://www.strava.com/segments/35663891?filter=overall
edit:
za malo
iba segment sa neda. teda da ak by niekto cropol jeho vyjazd iba na dany segment.
ak uz vyriesene tak super.
Tak toto ma presne napadlo pri citani tejto diskusie.. Cerovka je vlastne pomaly nezjazdna..
Ale zase hej, je tam par miest kde treba dat bacha.
Ja by som tuto trasu isiel opacnym smerom...
Je to dost neprehladne a pri trosicku rychlejsej jazde vie predne koleso ujist a potom to je uz len take….dufas ze to nejako narovnas a dobrzdis?…
Hej no a na jednom koreni som nechal brasbicku pod sedatko(take provizorne riesenie na skusku….ale tak to da rozum ako dopadne malicka tasticka na droppri- ale 300km vydrzala a dva krat som z nej tahal gear…ladvinka je uz aj tak na ceste)
Ale musim povedat, ze je to velmi pekny singlac, ten les je super. Stretol som jedneho jazdca oproti a jedneho som pustal pred seba a ten mi neskutocne usiel. Ponahlal sa bolo
19:50…
A posledne dodam, ze asi 3x som zisiel z cesty…(otacal sa, slapal spat, krizoval lesik len aby som sa vratil na trail…)
Mimo témy : A toto je ten opravný kit na takto deravé plášte čo som spomínal : https://www.mtbiker.sk/shop/servis/oprava-dusi-a-plastov/restrap-tyre-boot-kit-opravny-set-oranzova-p326660.html (je aj v čiernom prevedení). Možno pomôže.
Restrap Tyre Boot Kit opravný set, oranžová
11,99 €
MOC 12,29 €