Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
Výpredaj -13% Five Ten KESTREL LACE tretry, carbon/core black/clear grey
129 €
-13%
MOC 165 €
Včera som šiel pre zmenu Cerovku zo Železnej a bavil som sa tiež, fajne do ťahu.
Každému niečo iné chutí aj záleží aké máš nohy, chuť, náladu. Hlavne ísť do lesa a jazdiť.
Kua pod na spolocny vyjazd a ukazem ti ako "ides vacsinu bez slapania" ked ides z MS na zeleznu
Ja tam idem zdochnut ked idem na PR..
----
Peto_rokkie
Z kazdej strany je to troska iny trail, tam kde mas z jednej strany pohodlny zjad, z druhej musis zabrat... Ale z oboch stran mozes ist pomalsie a kochat sa
V principe ale pri MS zacinas vyssie a na Zeleznej koncis nizsie, preto je logicke oporucanie zacat pri MS. Ak ale napr nemas vela skusenosti so singletrackom mozno ti bude lepsie sa prdkat zo Zeleznej, v nizsej rychlosti sa nebude zdat ten trail taky uzky.
inak ten seegmet z BK je presne odpoved, v ktoru som ani nedufal:) 18km single tracku znie ako skvela zabava.
edit:
smerom na maly slavin je to pomalsie ale ak pojdes hranu aj tak zabavne s tym ze je to relativne bezpecnejsie / menej nachylne sa niekde vytrieskat.
z maleho slavinu je to zabavnejsie za menej vykonu s tym ze ak to spojis so sv vrchom gudou cyclopom a cerovkou tak z toho mas 18km na singli co ku koncu moze byt narocnejsie na koncentraciu - najma ak to pojdes sviznejsie a nepoznas to tam...
https://www.strava.com/segments/35663891?filter=overall
viem si nejako ten segment ulozit ako GPXko?---edit 2: zatial som si otvoril jednu jazdu zo segmentu a tam uz ide ulozit gpxko- je to vsak cela jazda co vlastne aj vyhovuje...
inak ten seegmet z BK je presne odpoved, v ktoru som ani nedufal:) 18km single tracku znie ako skvela zabava.
edit:
viem si nejako ten segment ulozit ako GPXko?---edit 2: zatial som si otvoril jednu jazdu zo segmentu a tam uz ide ulozit gpxko- je to vsak cela jazda co vlastne aj vyhovuje...
za malo
iba segment sa neda. teda da ak by niekto cropol jeho vyjazd iba na dany segment.
ak uz vyriesene tak super.
Tak toto ma presne napadlo pri citani tejto diskusie.. Cerovka je vlastne pomaly nezjazdna..
Ale zase hej, je tam par miest kde treba dat bacha.
Ja by som tuto trasu isiel opacnym smerom...
Je to dost neprehladne a pri trosicku rychlejsej jazde vie predne koleso ujist a potom to je uz len take….dufas ze to nejako narovnas a dobrzdis?…
Hej no a na jednom koreni som nechal brasbicku pod sedatko(take provizorne riesenie na skusku….ale tak to da rozum ako dopadne malicka tasticka na droppri- ale 300km vydrzala a dva krat som z nej tahal gear…ladvinka je uz aj tak na ceste)
Ale musim povedat, ze je to velmi pekny singlac, ten les je super. Stretol som jedneho jazdca oproti a jedneho som pustal pred seba a ten mi neskutocne usiel. Ponahlal sa bolo
19:50…
A posledne dodam, ze asi 3x som zisiel z cesty…(otacal sa, slapal spat, krizoval lesik len aby som sa vratil na trail…)
Mimo témy : A toto je ten opravný kit na takto deravé plášte čo som spomínal : https://www.mtbiker.sk/shop/servis/oprava-dusi-a-plastov/restrap-tyre-boot-kit-opravny-set-oranzova-p326660.html (je aj v čiernom prevedení). Možno pomôže.
Restrap Tyre Boot Kit opravný set, oranžová
11,99 €
MOC 12,29 €