Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
napis potom niekde dojmy, skusal som kedysi gen1 small a nebolo to ono.. teraz mam na obcasne pouzivanie One up plastaky a tie drzia lepsie, aj plocha je vacsia. Ale tieto Stamp gen2 vyzeraju dobre tak som zvedavy.
Plášte Schwalbe Rocket Ron, Evo, Super Ground, TLE Compound:ADDIX Speed 2.10
Váha 647g. Oba plášte vážia +-rovnako. Je to o 50g viac na kus, oproti váhe udávanej výrobcom.
Ani nie, bežne jazdím Vittorie tesne pod 1300g aj na celodenkach, ale mám v nich ťažšie inserty. Výsledná váha tohto setupu bude +- rovnaká ako to čo jazdím bežne. Toto pôjde iba dopredu na skúšku
Na všetko sa dá zvyknúť. Tiež som jazdil 850 gr trailový plášť predný/zadný A tento rok som dobrovoľne začal jazdiť, 1086/1126 gr???? Má to výhodu, že keď si presadnem na XC bajk, tak to do kopcov letím ???♂️?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Crankbrothers Stamp 1 Gen 2 Large
Na stranke vyrobcu 495g, moje maju 494 a 496g.
Crankbrothers Stamp 1 Gen 2 Large
napis potom niekde dojmy, skusal som kedysi gen1 small a nebolo to ono.. teraz mam na obcasne pouzivanie One up plastaky a tie drzia lepsie, aj plocha je vacsia. Ale tieto Stamp gen2 vyzeraju dobre tak som zvedavy.
Váha 647g. Oba plášte vážia +-rovnako. Je to o 50g viac na kus, oproti váhe udávanej výrobcom.
Vittoria Air-Liner Enduro 29 - 119g
Ram: Marin Alpine Trail XR 2024 - L
(okolo 5.6kg aj s tlmicom Rockshox Vivid Coil Ultimate (cca 905g) a zadnou oskou)
Sedlovka: One up V3 34.9 240mm - 767g
Rajdy: One up v2 800mm 35mm rise - 225g
Predstavec: Marin cnc 35mm/35mm: 127g
Kolieska: DT Swiss FR541 na classic 6 dierovych DT Swiss 350tkach, vyplet J-bend DT Swiss champion 2mm, Microspline, aj s paskami a ventilkami : 2264g
Assegai 2.5" DD MaxxGrip
Minion DHR 2 2.5" DH MaxxGrip
Magura kotuce 6 dierove 220/203mm
Sroby 12ks
Adpatery 220/180 a 203/180
Ovladanie teleskopky
XT 4 brzdy, 175mm +30T kluky, salter