zacina byt problem ohadzat si obycajny bicykel cim by clovek chcel, nie este ebike :-D
15.05.2025 - 19:29:25
01
Prosím vás, a tá naša blahosklonná Únia aj určuje, aby Superb, Passat, A4 mali rovnaké uchytenie motora a prevodovky v ráme karosérie? Určuje, aby japonské autá používali rovnaké rozmery pre montáž disku kolesa ako EU auta? Ja si teda nepotrebujem prehadzovat boxer motor do nejakej nemeckej karosérie. Pretože mudrlanti v Nemecku nevedia spraviť ani poriadny podvozok. V Imrovom poslednom článku vidno, že na dodávky musíš nosič bicyklov montovať na dvere. Takže pre otvorenie dverí musíš zhodiť bicykle alebo používaš nejaký hydraulický zdvihák, aby si tie vráta zdvihol? Toto vám nevadí? Prečo to tá Únia nerieši?
15.05.2025 - 22:20:13
02
V českej reklame chlapi montujú do bavoraka motor z kosacky a pasuje, tak de je problem?
15.05.2025 - 22:33:33
14
arrow_leftfluider napísal:
Prosím vás, a tá naša blahosklonná Únia aj určuje, aby Superb, Passat, A4 mali rovnaké uchytenie motora a prevodovky v ráme karosérie? Určuje, aby japonské autá používali rovnaké rozmery pre montáž disku kolesa ako EU auta? Ja si teda nepotrebujem prehadzovat boxer motor do nejakej nemeckej karosérie. Pretože mudrlanti v Nemecku nevedia spraviť ani poriadny podvozok. V Imrovom poslednom článku vidno, že na dodávky musíš nosič bicyklov montovať na dvere. Takže pre otvorenie dverí musíš zhodiť bicykle alebo používaš nejaký hydraulický zdvihák, aby si tie vráta zdvihol? Toto vám nevadí? Prečo to tá Únia nerieši?

Ale natankujes vsade rovnakou pistolou, nie?
15.05.2025 - 22:41:11
05
no a ebike nabijes asi na kazdej nabijacke na to urcenej ze? (zle si prirovnal)

ci medzi motorkami sa tiez daju menit motory napriec znackami? nie? a co to ma EU nariadit vsetkym znackam sveta aby sa to dalo?
15.05.2025 - 22:48:22
01
Dobre prirovnal, pistol a hrdlo nadrze su standardizovane, t.z. nacerpat “energiu” vie vsade. A to iste ako hrdlo nadrze je konektor do barerie ebiku. Uchytenie motora nech si riesi kazdy ako chce.
15.05.2025 - 23:01:01
02
arrow_leftfluider napísal:

Stellantis už s tou unifikáciou začal. Sám od seba :-D
16.05.2025 - 07:48:14
00
arrow_leftmarkoss napísal:
Ešte skôr bude diaľnica do KE 😁

tam to uz realne hrozi :D
16.05.2025 - 09:48:41
00
Minimalistický stranový košík, s dobrou variabilitou, váhou a aj cenou.
https://www.mtb-news.de/news/zefal-pulse-s2-carbon-flaschenhalter/
16.05.2025 - 14:39:00
01
Garbaruk zaradil do ponuky prevodníky pre Sram XX/XX SL wattmeter. Kompatibilné aj pre iné reťaze ako Sram Transmission. V ponuke kruhový aj ovál.
garbaruk.com
garbaruk.com
P.S. Na budúci týždeň pribudne ešte horúca novinka od Ukrajinských inžinierov :clap: :x
22.05.2025 - 18:29:14
11
Uz som sa bal, zo od Shimana :P
22.05.2025 - 18:39:33
09
Dovolím si parafrázovať :angel:

To Shimano "nie je pre vás"
22.05.2025 - 18:51:39
01
Tvoje obhajovanie Shimana je uz usmevne. Hadam si uz aj oni uvedomuju ake to zacina byt cele trapne, nech uz maju uviest neviem aku prevratnu novinku. Neber to nijak osobne.
22.05.2025 - 19:35:58
09
Vidím, že vtip zostal u niekoho nepochopený. A nie, neberiem si to osobne. :lol: Ja sa práve usmievam a bavím na komentároch. Už som písala predtým, ako tu mnohí hejtujú nie len Shimano, že už si ho už nekúpia, ale aj iné produkty. A za chvíľu tu už dotyční zverejňujú hejtované produkty na svojich bajkoch.

P.S. Tiež ma hnevá, že nové Shimano XTR malo byť už vo Februári a potom sa termín už viac krát posunul. Ale veď nikto nikomu nebráni si kúpiť konkurenčný produkt.
22.05.2025 - 19:49:11
01
Priznam sa, ze mi napadla len paralela s Oskarom R., ktory urobil hymnu “nie pre vas” a dourazal popritom vsetkych normalnych a slusnych ludi. To mi vtipne neprislo. Ale tak mozno iny stal humoru.
22.05.2025 - 19:53:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up