Nechcem byt mimo temu ale faktom je ze sa tu tie nedorozumenia stavaju az moc casto. Ludia si domyslia nieco co vobec nenapisem alebo nieco uplne zle pochopia. A nestava sa to len mne. Preto som sa casom naucil pisat romany. Ak sa ta to, co som pisal dotklo, tak sa ospravedlnujem. Povodne to bolo len bezvyznamne podpichnutie a vazne som to nemyslel ani pri reakcii na nepochopenie mojho prispevku dalsim pouzivatelom.
A aby som nebol uplne mimo temu tak
Petergeist minuly rok som najazdil 11000 km takmer 100% asfalt a strk, prevladal ten asfalt. Mam 30mm rafiky takze nic extra uzke tam dat neviem, jazdil som Rekon Race v 2.25 a ku koncu roku vymenil za Pace 2.1. Zmes i TPI som volil tak aby to na to moje jazdenie vydrzalo. Mam 90kg a oba tie
plaste vydrzali asi 7000km (vratane minuleho roku mam teraz najazdene takmer 16000km na tych dvoch plastoch, Pace uz budem menit). Tento rok ale uz jazdim i nejake singlaciky a lesne cesty, do prace jazdim na tom
bicykli kazdy den. Lenze byvam v BA, tu nemame taky teren ktory by nejak rychlo ohlodaval plaste. Predtym som jazdil ako univerzal Ardenty v kombinacii s niecim agresivnym vpredu a tiez my to vydrzalo dost - a to som najviac jazdil traily. Este predtym na endure to boli fakt agresivne plaste a tiez vydrzali o dost viac ako 500km (az na Alpy alebo bikeparky s ostrymi sutrami).
Takze otazka je preco tebe vydrzia 500km?