scarinko Pozri, zacal si s tym ty ze si vymyslam, tak sorry ale musel som na to reagovat lebo z klamstva ma tu nikto nebude bezdovodne obvinovat. Ja som sa ani nechvalil len som sa pytal ako obehnut peloton, tam som ani nepisal ze mam sirsie rajdy. Nepisal som ani to ze som to RBBA predbiehal, len ze som dobiehal/predbiehal odtial nejakych odpadlikov v stupani na Braunsbergu. Pisal som ze som predbiehal zensky peloton co je tiez peloton tak neviem v com je problem. Najskor pises ze nie je mozne aby som predbiehal peloton co jazdi 30+ a v podstate ma obvinujes z klamstva a potom pises ze to je pomaly peloton a ze by som ich normalne nepredbiehal, ze sa chcem pochvalit a neviem co. Prijde mi ze som sa ta niecim dotkol alebo co. Jedine co chcem je vediet ako obiehat peloton a nemusia ta zaujimat dovody, ani to ci je to mozne, ani to ze to nema zmysel ani to ze oni si idu Z1 a ja Z3. Jednoducho chcem ist Z3 tak idem Z3, ked chcem ist Z1 tak idem Z1 ale nebudem riesit ze teraz tychto nemozem obiehat lebo idu pri tej mojej rychlosti o dve alebo jednu zonu nizsie ako ja. Po tom co si robili srandu tak mi prislo dolezite spomenut ze mam sirsie
rajdy a ze vacsinou to je problem na niektorych miestach kde sa neviem vedla tych ludi ani vtesnat. Lebo ano so ziletkou by to asi problem nebol. Predpokladal som ze je na to nejaky pokyn na ktory potom pockam a nejak sa zaradia aby som ich obehol alebo mi spravia miesta kam sa zaradim.
Kazdemu musi byt jasne ze na to tazsom ht a s mojou slabou nohou budem proste potrebovat vyvynut vyssiu silu a tym i tepy aby som mal rychlost tych cca 30km/h. Bohuzial aktualne nemozem robit nic to co predtym, traily, skoky rozbijacky nehrozia, lezenie tiez nic, behat realne nie som ani schopny pre chaby rozsah pohybu,
turistika tiez nic, skialpy som musel vynechat zatial dve sezony co je pre mna teda dost utrpenie po tych 25 ci kolko rokoch. Jedine co je aka taka nahrada za vsetko co som robil je ten
bicykel s ktorym som minuly rok mohol jazdit fakt len asfalt, neskor i strk a postupne lesne cesty. Teraz uz trochu zapajam i jednoduche singlace pricom cerovka je uz celkom na hrane toho co som schopny dat koli vsetkym tym nerovnostiam na nej. Preto jazdim vacsinu asfalt a strky a kedze ma to moc nebavi tak obcas jazdim aspon rychlejsie a niekde si zlepsujem cas a tym mam aspon trochu motivaciu sadnut na
bike a nepriberat. Tak sorry ze chcem predbehnut peloton ked ho dobehnem a pytam sa tu ako na to lebo vzdy ked ho predbieham tak je to podla mna nebezpecne pre mna i vsetkych naokolo.
PINY takychto mam viac, radsej som si to dokumentoval. Potom aspon priblizne viem kedy asi som zlomil srobu (to ale doktor vravel ze ju zlomim asi skor ako mi ju vyberu). Vsetko co robim mam ale dovolene. Aj na pesi ked som tak som si to takto znacil. Raz dokonca cestou k fyzio som sa skoro sklatil pesi na chodniku lebo sa mi noha pri kroku akoby zasekla - potom si z fyzio robil srandu ze uz vedela co ju u neho caka.