Lokalizácia
Formulár sa odosiela
peter120 Papierovu pásku použivame uz pomerne dlhu dobu. Suhlasim, ze plastova moze byt v takomto prípade pevnejsia. Vzhladom na pocet balikov ktore expedujeme, je velmi nizke percento poskodeni koli papierovej páske. Bohuzial skladnici a kurier prepravnych spolocnosti obcas nezaobchadzaju s balikmi prave najlepsie. Potom sa stava co aj Tebe. Ak by sa reklamacie koli páske nahromadili, mozeme sa touto temou znova zaoberat. Verim ze podobnych situacii nastane co najmenej.
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 16:51:12
06
Ja tiež sem-tam balím balíky a používam aj klasickú aj takú papierovú pásku a tá papierová čo aj vy používate mi príde veľmi pevná, pevnejšia ako tá klasická. A hlavne sa dá krabica rovno vyhodiť do papiera bez odlepovania lepiacej pásky.
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 19:17:39
04
Kvoli vasej papierovej paske som musel v piatok hladat rezatko! :-)
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 09:42:38
01
z celej sekcie "Vyziva" je skladom v KE len 1 tycinka a magnez.ampulka ... to je taky problem mat gely, tycinky, napoje, rege drinky a pod. skladom na predajni ? ved to je vysokoobratkovy tovar, to nie je telskopka alebo axs sada ... v ostatnych predajniach aspon nieco, v KE total nic
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 18:27:00
00
arrow_leftBoo_boo napísal:
Ja sa pripojim a celkom uprimne poviem, ze Kosice su pre nas celkom zacarovane a som smutny/nahnevany/nechapajuci z toho, ze renomovane kurierske firmy nedokazu dennodenne zvladnut dorucenie na konkretnu adresu dopoludnia a spravit pick up tovaru popoludni. Problemy su rozne, od kapacity, ze im tovar nevojde cez zabudnute/stratene baliky po taku vec, ze kurier skratka nepride. Toto nam robi problem nie len pri dorucovani tovaru smerom do Kosic ale aj pri spätnej logistike z Kosic nazad na sklad. Od spustenia KE nam pre nespolahlivost partnerov zmeskali stovky objednavok. :-( No nic, nevzdavame sa a hladame nove riesenia ale ako pisem, sme z toho rozcarovani...

objednaval uz roky, vidim 83 objednavok, ale okrem 1 pripadu (+1 den) sa mi nikdy nestalo aby objednavka s dorucenim domov po odoslani od vas meskala kvoli kurierovi
takze teda vobec nerozumiem vasmu problemu ... to akoze ked poslete po kurierovi krabicu na sukromnu adresu domov napr. na Fejovu 7, tak mi ju kurier doruci na druhy den, ale ked spolu s tou krabicou poslete tym istym kurierom este jednu krabicu na adresu predajne Fejova 5, tak ju kurier ma problem dorucit za tyzden ?
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 18:42:20
02
Si predstav, ze ano, je to problem. A sice je to tazke pochopit aj pre nas ale:
- my posielame na tu jednu adresu denne XY balikov. Samozrejme v jednom je niekolko objednavok ale bicykel = 1 balik takze v pohode moze byt balikov denne 10-15 - 20. A tu nastavaju problemy od vymyslu sveta - nevojde do auta, nechce sa mu, zabudnu, stratia a najdu o 2 tyzdne apod.
- druhy problem je pick up - my mame do KE obojsmernu logistiku, teda tovar ide ako do KE tak aj z KE. Tu je tiez velky problem.

Samozrejme nie je to 100 dni a 100 problemov ale ak riesis 1-2x za tyzden, ze ti nepridu pre spätnu logistiku a 1x tyzdenne, ze cast/vsetko/nieco nepride tak to stoji nasranych zakaznikov a kopec clovekohodin na riesenie.
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 21:06:06
02
dobre, ja nespochybnujem ze mate problemy ani netvrdim ze si to vymyslate, len som pisal ze tomu nerozumiem ... teraz mi to je trocha jasnejsie ;)
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 21:10:44
00
ja to vidím tak, že proste nie sú ľudia , a bude ich čím ďalej tým menej, ktorí by chceli svoj mladý život spojiť s touto republikou ... takže len pokračujme v tóne užiť si, politiku nám sem neťahaj, apod., blbé rozhodnutia politikov (asi do toho bude patriť aj tá posledná daň ) nás proste dobehnú aj takýmto spôsobom ... zostaneme tu ako v skanzene ... ospravedlňujem sa za takýto príspevok, ale vidím to aj takto / a podobne to bude aj v EU ... proste začne chýbať dobrý tovar - t.j. dobrá pracovná sila
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 22:31:36
02
Čo sa dá robiť s týmto? Pred vyše týždňom mali doručiť zásielku, prišla táto notifikácia a odvtedy nič.
Kontaktoval som aj doručovateľa, raz písomne a raz telefonicky. Ozval sa vždy len automat a nič sa nevyriešilo.

Prílohy:

Screenshot_20250519-224944.png
Screenshot_20250519-224944.png 72.15 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.05.2025 - 22:56:34
00
dotm Ahoj, ďakujeme za info, ideme obratom kontaktovať Packetu, čo sa deje s balíkom a budeme ťa informovať. Packeta nám hlási nápor posledné dni a stáva sa, že Z-Box je plné, toto je ale zvláštne, že to aj po x dňoch nedoručili. Ozveme sa mailom.
Zobraziť komentár 20.05.2025 - 08:22:00
01
Ahojte, chcel by som pochvalit zakaznicku podporu (komunikaciu a aj rychlost dodania), vcera o siestej rano mi jaroslavf odpisal ze ram bol naskladneny, o 9tej som objednaval a dnes okolo o 14tej som ho uz drzal v naruci.. parada!
Zobraziť komentár 21.05.2025 - 14:40:40
34
Ahojte, nebolo by možné do ponuky zaradiť výrobky Edgarpower? Aspoň ionťáky?
Zobraziť komentár 22.05.2025 - 09:32:30
00
Nerozmýšľal niekto z vedenia premeniť body získané na zľavu pri nákupe ? Za každý bod niečo dole ? malo by to význam
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 08:59:02
00
Však to už dávno funguje.
https://www.mtbiker.sk/shop/informacie/vernostne-zlavy.html
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 09:51:19
00
Skor myslel nieco ako ma Decathlon, ze mas realne kupony za urcity pocet bodov,nie fiktivnu zlavu.
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 09:53:33
01
keyboard_arrow_up