Ok, dík za info..inak, čo sa týka mojich prvých skúseností, súhlasím, že navigovať sa týmto Magenom niekde v neznámom prostredí by som určite nechcel. Nemal som doteraz skúsenosti so žiadnou cyklonavigáciou, takže netuším o koľko je v tomto lepší Garmin, ale za mňa upozornenia o trase sú totálne chaotické, keď je trochu vyššia rýchlosť, tak podľa mňa prichádzajú aj s nedostatočným predstihom..to aby som vkuse zastavoval a uisťoval sa na mape, či idem správne. Pôvodne som si myslel, že držiak na mobil môžem dať z rajdov pekne dole a Magenom pokryjem aj navigovanie, ale realita je taká, že pri trasách do neznáma zostávam pri kombinácii mobil+mapy.cz. Ale hlavný účel, prečo som si Magene kupoval, bolo monitorovanie mojich jázd a sledovanie si aktuálnych čísel. Síce aj tu mám menší zádrhel, HR mi zvykne počas jázd vypadávať (aj keď som si zmenil načítanie senzora z bluetooth na ant+) a chvíľkové výpadky zaznamenávam aj pri monitorovaní kadencie,
baterky do snímačov som dal nové, nepomohlo....Čo sa týka výdrže
batérie na Magene, tiež som čakal trochu viac, odsledované mám, že cca 1 hod výjazdu = 10% batérie a to sa snažím dať čo možno najnižší jas podsvietenia, na hranici čitateľnosti.