Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Caute, neviem ci bude mat tato tema dlhe trvanie ale predsa skusim. Aky je podla vasich skusenosti sucasny stav jazdenia v tretom stupni? Nemyslim nic crazy typu spustit sa dole krivanom (ten je asi aj tak este vo vyssom stupni), ale predovsetkym neoznacene lesne cesty v NP ako napr na andrejcovu, durkovu, pod/na velky bok, medziholie v MF a podobne, proste random cesty v NP kde moze LKT ale nemoze MTB (vivat slovakia). Myslim ze najviac by to vystihoval pojem ucelove komunikacie.
Snazil som sa vyhladat nejake pokuty ktore za to hrozia, nasiel som nejake zmienky o 300€ v blokovom konani co nepotesi ale nie je to likvidacne. Nasiel som spravne?
Takisto som zachytil nejake horekovanie nad obmedzenim lesnej straze(?) ci niecoho takeho za ministrovania tarabu, takze to vraj nema velmi teraz kto kontrolovat. Je na tom nieco, ake su vase skusenosti?
Samozrejme kvoli citlivosti temy necakam odpovede typu vcera som bol na stohu a nikto ma nechytil ;)
22.05.2025 - 22:03:27
00
Vcera som bol na stohu a nikto ma nechytil!
22.05.2025 - 22:32:44
05
Qwesa Za tarabu neobmedzili lesnú stráž, ale dobrovoľných strážcov prírody a v podstate zdevastovali správy Národných Parkov.
Sú tam aktuálne poľovníci a pytliaci.
Skôr ako pokuta teraz hrozí zatúlaná guľka.
23.05.2025 - 08:07:47
04
keyboard_arrow_up