Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ináč hranolovi slušne hrabe, čiže možnosť že toto hovado by bolo ministrom vôbec nie je nereálna,
toto by prekrylo všetko
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 14:06:16
03
:D som zvedavý,či toho debila nejako upracú,alebo budeme mať nového ministra-toto už ani ako komédia nevyzerá,to je :lol:
čo na to Minister Šaško? asi nič,sklopí uši ako vždy....
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 14:12:14
00
Už sme tohto šialenca preberali pár dní dozadu a aj po dnešnom "výkone" sa stále obávam, že to ministerské kreslo je pomerne vysoko pravdepodobné. Je asi zbytočné pripomínať, že oveľa viac by mu pristala aspoň mesačná terapia v Pinelke, lebo to tempo úpadku je strašné - a to som v časoch TV Slovan pochyboval, že ísť nižšie je čo i len teoreticky možné ...
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 14:14:52
14
Dnes je co za den?
Dalsie narcisticke psychohovado:

Americký prezident Donald Trump odporučí, aby od 1. júna platilo na dovoz z Európskej únie clo 50 percent, napísal to na svojej sociálnej sieti Truth Social.
Podľa neho sa s EÚ rokuje veľmi ťažko a súčasné rokovania s úniou nikam nevedú.

Čítajte viac: https://index.sme.sk/c/23495176/trump-chce-na-dovoz-z-unie-od-juna-50-percentne-cla-rokovania-vraj-nikam-nevedu.html?ref=mnt
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 14:23:25
01
K tej poznámke "nanovo založenia SR" len toľko, že by to mohlo fungovať len ak sa založí na "zelenej lúke" a s len určitým počtom "príčetných obyvateľov". Zhruba takej veľkosti ako súčasné Luxembursko.
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 14:44:30
03
arrow_leftjaro1 napísal:
Nezvyknem mrhat svoj cas na tlacovky neznamych nimandov. Tu som urobil vynimku. Ja blbec.......
Tento mal ist spoza pultu rovno niekam do ustavu na liecenie dusevneho zdravia. Naduta tupost v zivej podobe platena danovymi poplatnikmi.
Ako som uz vyssie napisal. Zburat a postavit nanovo. Rekonstrukcia je nemozna.

dvaja borci s kazajkou od Doc. Chocholouška by si na ňom zgustli
https://youtu.be/_LAPwHLOW74?t=439
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 15:03:15
01
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 19:08:01
00
Tiež dám víkendový spam, ale krásne video a ten pán skvelo rozpráva
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 19:17:49
010
Ten debil sa hraje a to len preto, že môže...
Trump se urval ze řetězu. Po EU hrozí horentními cly také Applu i Samsungu

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/trump-cla-samsung-apple.A250523_211940_eko-zahranicni_svm
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 22:35:35
02
z toho clanku: "Podle Ivese by se na americkém trhu aktuální cena tisíc dolarů za iPhone vyrobený v Číně nebo Indii v případě přesunu výroby do USA vyšplhala na více než tří tisíc dolarů."
"Přesun výroby do USA by navíc podle analytika zřejmě nebylo možné dokončit před rokem 2028."
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 22:43:24
11
skôr ide o to, že za týždeň trepne niečo iné a otočí to a trhy, kurzy, akcie sa idú zblázniť a niekto spriaznený na tom pravdepodobne bohatne, v podstate primitívna hra, ale na najsvetovejšej úrovni, kde by to nikto nečakal.
druhá možnosť je že je ale fakt úplne vypatlaný
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 23:00:57
03
Od zaciatku som hovoril, ze s debilom sa treba bavit na jeho urovni, cize sa mu prisposobit a na Trumpa jedine spravne reagovala Cina. Kym zozenstela EU chcela rokovat a protiopatrenia robit pomalicky, aby sa velke US nahodou nenahnevali... tak Cina sa nesrala a drbala proticla vzdy kusok vyssie ako Trump. Tocili to ako v mariasi kontra/rekontra.
Ako to cele dopadlo?
Trump po case zrazil opatky, teraz je tu 90 dnove primerie a potom uz tak vyskakovat nebude, pretoze tak ako on moze zatopit Cine, moze Cina zatopit USA.
A presne taku istu moc ma EU, len nechapem tych bojazlivych politikov, ktori sa strasne boja nieco razne urobit...ci uz sa to tyka UA, zbrojenia, emisii, alebo Trumpa/USA.
Zobraziť komentár 23.05.2025 - 23:20:05
010
Srsen, uplne rovnako to vidim, citujem sam seba z temy Investovanie

'uz len otazka za milion, kolko takychto dblných napadov má este v talóne...'

Bud cielene ovplyvnovanie trhov, alebo stupidita, jedno horšie, ako druhe.
Ziadna istota - akurat tak, ze prekvapi zas a znova nejakym salenym napadom.
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 00:07:36
00
arrow_leftSrsen napísal:
skôr ide o to, že za týždeň trepne niečo iné a otočí to a trhy, kurzy, akcie sa idú zblázniť a niekto spriaznený na tom pravdepodobne bohatne, v podstate primitívna hra, ale na najsvetovejšej úrovni, kde by to nikto nečakal.
druhá možnosť je že je ale fakt úplne vypatlaný

rovnako ako hranol, obklopeny slizkymi pritakavacmi.. testom svojpravnosti by obaja nepresli, pavuciny v gebulach.
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 07:56:53
00
nesuhlasim, hranol je vychcany oportunista ale zaroven pan politik, bez ktoreho su ti jeho pritakavaci strateni, Trump je jednoducho vypatlany a vytah k moci
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 08:29:13
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up