Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pan politik ? Obycajny lump, zochar a zlodej je to. Babka v rukach oligarchov a veduci zlodejov. Medzi seberovnymi politikmi bol v moskve ( stredoafricki diktatori a pometenci na cele statu) Od takeho titulu, ako si mu dal ty ma na svetelne tisirocia daleko.
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 09:39:19
011
a kde je napisane, ze ten pojem musi byt pozitivny? v tom co pises mas samozrejme pravdu, ale nemozes mu upriet, ze uz cez 20 rokov udava tempo a nikto sa na neho v danom remesle u nas ani nechyta
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 09:48:11
01
To hej, keď je hodnotiacim kritériom počet voličov, zisk vo voľbách, tak sa nikto nechytá, ale aby sme niekoho mohli nazvať dobrým politikom ("pán politik"), to by za ním museli byť nejaké pozit výsledky pre krajinu a ľudí.....nielen pre "našich ľudí"
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 09:55:12
013
Aky narod, tak "pan politik"
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 11:30:14
012
A o čom to vypovedá? O kvalitách Fica, neschopnosti opozície alebo charaktere národa? Odpoveď nechám otvorenú, ale názor na to mám.
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 13:43:03
00
Zhrniem ti to, hranol má kvality, že vie pracovať s charakterom tohto národa pri neschopnej opozícii....
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 14:21:28
05
Preco s charakterom naroda...vie pracovat s emociami istej skupiny ludi, narod za nim urcite nestoji...vid namestia na protestoch. Charakter naroda je pojem, co nenexistuje. Ja patrim tiez do toho naroda a Fica som volil raz...pred 30 rokmi, ked bol v SDL este. Pomerne rychlo som pochopil co je zac.
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 14:41:28
03
lenze on vie ocividne pracovat aj v tom zakulisi, ukociroval Meciara a Slotu s celou tou ich pakazou, ako bonus ich komplet okradol o volicov, to iste s Bugarom, Prochazkom a Dankom, teraz so Sukajom a znova Dankom, vlada a parlament mu vzdy bezala ako po masle, imho ovlada tu teoriu moci, machiavelliho ocividne cital, preto pan politik

to, ze sa z toho tato krajina bude spamatavat sialene dlho, je druha vec

nemam rad analogie a tuto neberte doslovne, je to nie ina liga, ale iny sport, ale napr. Thatcherovu tiez vela ludi povazuje za pani politicku, ale ak by ste sa spytali banikov na severe Anglicka, tak by asi nesuhlasili
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 19:21:50
00
Trochu upresnim... Slota s Meciarom s nim dobre vydrbali, nie naopak. A realita je o moc jednoduchsia. Vsetci su spolocne namoceni a vedia o sebe a drzia sa za gule navzajom. Pravnici...
Lepsia analogia je Mafia.
Uz si zabudol za Pašku na boje KE vs BA, alebo ako je Kali oblubeny?
Len dobry populista, ziadny Machiavelli... Este by som mohol o PR agenturach, ktore si Smer plati...
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 20:32:34
02
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 20:43:01
07
neviem ci pan politik.. skor oportunisticky populista. bez volicskej zakladne uchylnej len na populizmus by si ani neskrtol lebo okrem kradnutia nevie nic poriadne. a podla toho ako sa prevaluju kauzy uz ani to kradnutie nevedia ako kedysi (ale stale prilis “dobre”=vela). nesuhlasim s jeho velebenim aky je strateg a politik lebo si nemyslim ze on riesi nejake 2-x krokov dopredu. pri zakladni u ktorej moze kazdy tyzden trepat nieco ine a oni mu to aj tak hodia ani nemusi..
Zobraziť komentár 24.05.2025 - 22:17:04
06
Fico je hlavne už len psychicky narušený jedinec. Rozhodne žiadny pán politik.
Zobraziť komentár 25.05.2025 - 18:57:43
44
Hm,ak niekto zruší 4 tlačovky po sebe,asi sa niečo deje-začal zasa chlastať,alebo to nedáva psychicky ? :^)

https://dennikn.sk/4657575/tyzdnovy-newsfilter-fico-zrusil-styri-tlacovky-a-mame-krasnu-ministerku-kultury/?ref=mpm
Zobraziť komentár 25.05.2025 - 21:29:41
01
No podla posledneho videa Andreja D. ako odpoveda novinarom po koalicnej rade by som tipoval, ze bol na mol aj Robko..
Zobraziť komentár 26.05.2025 - 06:12:51
05
Odhliadnuc od toho, čo si kto myslí o Ficovi... objektívne vie pracovať s emóciami masy lepšie než Mečiar, ale je zákernejší a sofistikovanejší. Fico rozobral a pohltil gro voličských základní aj Mečiara, aj Slotu a nakradol nielen pre seba, ale hlavne pre široký okruh ďalších xy ľudí, vďaka čomu si na Slovensku zabezpečil vplyv tam, kde ho potreboval, tzv. systém "našich ľudí", čo Mečiar mal iba keď bol pri moci a Slota nemal nikdy.
Najväčšia chyba, ktorá sa stále opakuje je, že Fica veľa ľudí podceňuje. Takže môžeme ho považovať, za psychicky narušeného, ale to on nie je, skôr je to narcista s poruchou osobnosti, neschopný emócie a empatie voči druhým a väčšinu emócií účelovo hrá. Najlepšie mu ide hra martýra a veľkého vodcu, ktorého trestá EU, Soroš, progresívne médiá, opozícia, ale on nás ako veľký Jánošík pred týmto všetkým zachráni.
Najviac to bolo vidieť, keď sa rozhodovalo o jeho väzbe počas minulého volebného obdobia. Vtedy za neho takmer uronili slzu aj niektoré médiá a terajší opozičníci. Druhé kolo prišlo po atentáte a to veľkolepo zneužíva dodnes, kedy sa účelovo postupne vyťahujú fotky jeho brucha, zakrvavená košeľa či sako. Neželám mu nič zlé, iba to, čo si zaslúži a to on vie veľmi dobre sám, čo si zaslúži, už to okúsil. Žiadna ľútosť, presne ako on prejavil ľútosť nad Ukrajinou jednou bezvýznamnou vetou a hneď na to ju zabil bagatelizovaním o tom, ako kto nemôže vyhrať vojnu nad jadrovou veľmocou.
Zobraziť komentár 26.05.2025 - 09:20:19
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up