Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftscarinko napísal:
V profile ukazuje nejak pocudne par usekov ako uplnu rovinu dost dlho co mi pride dost divne v lese

To su useky, ktore idu popri byvalych zbernych napajacich jarkov. Predstav si to ako zlab na streche domu, maju konstantny minimalny sklon. Zbierali vodu z kopcov a odvadzali do jazera. Jeden z nich napajal Velku Richnavu a druhy piargske tajchy.
26.05.2025 - 10:43:30
14
scarinko Ako ti už napísali, je to v pohode - technicky nie príliš náročné jazdenie. Ja by som asi zvážil za Červenou studňou ( po segmente " Koncová Climb" pokračovať popri tajchu Ottergrund a segmentom " Ottergrund - Roveň "užívaj korienky", pripojil by si sa k svojej trase na 6,75 km ( alebo ešte cez Malý Tanád). Je to len kúsok trailu, trochu zábavnejšie, ako po pôvodnej trase, zopár koreňov. Ale, samozrejme, závisí na tebe, na čo máš chuť. A prípadne k tomu Ottergrundu ešte od Červenej studni chodníčkom cez vyhliadku, o kúsok nižšie ako máš trasu... :) ...radšej som to nakoniec hodil do mapy... https://www.plotaroute.com/route/2990023 Tých Aspenov by som sa asi nebál
26.05.2025 - 17:53:02
01
Ako ja by som nebol proti ale nie som organizator takze idem len so skupinkou. Je to firemna akcia na ktoru som pozvany.
26.05.2025 - 17:56:28
01
Dnes som nieco povyse sedla Pleso nasiel na ceste (asi) damsku mikinu a (najskor :D) damske jednodielne plavky. Dajte vediet, ak vam chybaju.
29.06.2025 - 17:56:07
00
keyboard_arrow_up