Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Podľa mňa mali ísť UAE na Yatesa. Neviem prečo dobrovoľne robí domestika. Je stále v najlepších rokoch. Je tam asi najskúsenejší. Niektoré etapy zjavne ku koncu vypúšťal. V tejto konkurencii by to dal možno do TOP 3. Na jeho mieste by som sa vrátil do Jayca...
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 17:41:49
00
a to ako mali pred dvoma týždňami vedieť výsledky dnešnej etapy ? šak to som nevedel ani ja :D
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 17:44:53
02
arrow_leftHazard napísal:
Podľa mňa mali ísť UAE na Yatesa. Neviem prečo dobrovoľne robí domestika. Je stále v najlepších rokoch. Je tam asi najskúsenejší. Niektoré etapy zjavne ku koncu vypúšťal. V tejto konkurencii by to dal možno do TOP 3. Na jeho mieste by som sa vrátil do Jayca...

Ked budu robit konkurz na sportoveho riaditela, mozes sa prihlasit.
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 20:53:20
03
Doprial by som to Carapazovi,jeho agresívne nástupy a to, že nevyčkáva,ale aktívne útočí,mi trochu pripomína štýl Pogačara.Som zvedavý,aká zostava pôjde s Pogačarom na TdF,keď sú všetci na Gire...
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 21:09:18
04
Dnes to bola konečne pozerateľná etapa. Sympatický výkon Pellizzariho, Carapaz išiel ako píla. Snáď sa úplne nevystrielal a zajtra sa bude možno prezliekať rúžový. Toro asi nepošetril energiu do tretieho týždňa. No ja sa ani nebudem diviť, keď úplne odkvecne. Dnes to bolo vidieť, že mladík ešte nemá tú vytrvalosť na trojtýždňovku ako ostrieľaný Carapaz alebo Yates, ktorý mu tiež ušiel.
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 21:37:32
01
arrow_leftOptimus napísal:
Doprial by som to Carapazovi,jeho agresívne nástupy a to, že nevyčkáva,ale aktívne útočí,mi trochu pripomína štýl Pogačara.Som zvedavý,aká zostava pôjde s Pogačarom na TdF,keď sú všetci na Gire...

Carapaz bol vždy zaujímavý cyklista. Vždy niečo vyskúša. Len nech mu to ostane. Hlavne posledné dve horské etapy budú super náročné.
Som zvedavý ešte na Bernala. Dnes som nepozeral, ale vraj mal krízu, stihol sa vrátiť a potom zase stratil... Ale aj pre týchto pánov je dobré, že sa môžu trochu vyblázniť a majú o čo bojovať, keď tam nie je Pogačar.
Zobraziť komentár 27.05.2025 - 22:22:46
00
co pamätám tak bol zaujímavý tým, že sa tu naňho furt kydalo ako v závere kopcov ked treba tahat hrá divadlo že nevládze, ...
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 05:18:53
00
arrow_leftHosť napísal:
co pamätám tak bol zaujímavý tým, že sa tu naňho furt kydalo ako v závere kopcov ked treba tahat hrá divadlo že nevládze, ...

Nie len tu. Aj komentátori na ES to tak medzi rečou spomenuli, že ide ako smrťou na kraji jazyka a potom zaútočí štýlom ako keby do seba kopol Bombu.
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 08:18:36
00
arrow_leftOptimus napísal:

- POGAČAR Tadej
-ALMEIDA João
-NOVAK Domen
-YATES Adam
-WELLENS Tim
-NARVÁEZ Jhonatan
-SOLER Marc
-SIVAKOV Pavel
-POLITT Nils
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 09:59:15
03
Náhodou nemáš aj zoznam koho bude mať Wigo?
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 11:15:31
00
arrow_leftJOLI napísal:
Náhodou nemáš aj zoznam koho bude mať Wigo?

-VAN AERT Wout
-YATES Simon
-VINGEGAARD Jonas
-JORGENSON Matteo
-KUSS Sepp
-CAMPENAERTS Victor
-BENOOT Tiesj

Ale sú to samozrejme len nejaké predbežné zostavy, plány tímov. UAE je v takej zostave napriklad teraz v horách, okrem Yatesa, ale ten má ist na tour tiež
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 11:38:56
11
Carapaz to zase spustil, ale do cieľa je ešte ďaleko.
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 15:53:18
10
fajnova etapa, aj som drzal torovi nak si aj on vyhra aku etapu ked uz je 10 dni v ruzovom :D
len aby im nezaprsalo dalsie dni bo pri takychto sialenych nahanackach to moze blbo dopadnut
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 17:10:22
01
Del Toro pekná dynamika v nohách a aj riadny risk v tých zatackach. Som zvedavý na piatok a sobotu či to vydrží. Ale má silný tím, takže sa to bude kontrolovať.

Škoda Bardeta. Jeden z mojich obľúbencov. Mohol sa rozlúčiť na TdF...
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 17:11:58
01
no Izák dnes zabojoval pekne.
Zobraziť komentár 28.05.2025 - 17:22:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up