Teda na to, aké mal Toro svalnaté reči(o výhru ma môže pripraviť len pád) som tak odovzdaný
výkon rozhodne nečakal.Tá frustrácia sa dala krájať.Už si po včerajšku mysleli,že majú vyhraté,no dnes sa z toho komplet prebrali.Asi sa dal Toro oblbnúť(ako aj celé UAE) tým,že ,,Jejc" v každej horskej etape vyzeral na odpadnutie,niečo aj stratil a tak si mysleli,že treba ,,riešiť" len Carapaza.A on im dnes vytrel kocúra brutálnym nákladom.Ja by som ešte chcel pochváliť Pelizzariho,pretože ten naozaj zachránil Bore reputáciu,keď dokázal držať krok s najlepšími aj v najťažších etapách a nakoniec bolo z toho skvelé 6.miesto a ak by nemusel čakať na Rogliča,tak kľudne mohol byť ešte vyššie.Ak majú v Bore zdravý rozum,tak sa vybodnú na vydýchaného a večne padajúceho Rogliča,s ktorým už žiadnu GT nevyhrajú a vsadia na tohto taliana.Ja viem,že priaznivci Vismy by chceli podobný scenár aj na zyšných GT,ale
Pogačar nie je Toro a hlavne jeho nejaký Aert,Kuss, ani ktokoľvek iný, vôbec nebude trápiť a zaujímať,jemu na víťazstvo stačí mať kondíciu aspoň na úrovni konkurenta a využiť zopár zničujúcich nástupov pred cieľom.