arrow_leftOptimus napísal:
Využijem túto staršiu tému,cez víkend som šiel od nás z Uheriec smerom na Skýcov a z hlavnej som odbočil vľavo cez les smerom do Hostí.Ako som prišiel na križovatku,kde sa odbočuje vľavo na Veľké Pole a vpravo do Hostí,tak ma prekvapil celkom nový asfalt,ktorý je asi na 1/2 cesty smerom do Hostí.Žiadne info o tom neviem nájsť,ak by niekto vedel,prosím napíšte...

Ten novy asfalt myslis Hlboku dolinu - lesnu cestu smerom do Hosti? Ake konkretne info o tom, ze tam davali novy asfalt, by ta zaujimala? :)

Ja mam z toho celkom zmiesane pocity… novy asfalt, postavili tam aj novu horaren(?), pocul som nieco, ze Velka zvernica (to je vsetko okolo tej cesty) je vraj “nerentabilna”… Pre cyklistov ten novy asfalt urcite netahali…
27.05.2025 - 21:38:34
00
ifko Ano, asi myslíme tú istú cestu,ak by som to napísal opačne,tak keď prejdem Hosťami okolo kostola a ihriska,tak ide cesta popri potoku cez les, smerom na tú zvernicu(kde je aj tá brána,ktorá býva stále otvorená.)Čo ma zaujíma na novom asfalte? :) No len jedna vec,či to budú ťahať komplet až do Hostí,pretože,keď som tadiaľ naposledy šiel cca mesiac dozadu,tak pri horárni kde je križovatka som sa po zjazde od našej strany napojil na nový asfalt,ale ten končil cca 5km pred Hosťami a ďalej bola tá stará rozmrdaná cesta.Aký je stav teraz???Veľmi rád tadiaľ jazdím,keď sa mi nechce ísť po ceste Topoľčianky/Skýcov,tak využívam túto alternatívu a vyjdem prakticky až na Vrchhore.Ale tá cesta je v hroznom stave,preto ma potešil nový asfalt a dúfam,že to dotiahnu až do konca.Ak vieš niečo nové napíš...
28.05.2025 - 06:46:17
00
Vcera som hovoril s projektantom, ktory tu cestu projektoval. Hovoril mi, ze zvysnu cast cesty, zhruba od Skycovkeho mlyna po Hostie nemohli urobit pteto, lebo je pod nevysporiadanymi pozemkami. Takze tak skoro to asi ani nebude, je tam vela majitelov.
02.06.2025 - 07:58:47
00
No, to si ma teda nepotešil.
02.06.2025 - 10:54:31
00
keyboard_arrow_up