Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zas netreba robiť z komára netopiera... Náš brigádnik má od nás zapožičaný obyčajný Crussis e-Full, s vedením cez hlavu, dáva tomu na frak pomaly každý deň, hlava/nehlava, voda/nevoda už dva roky a nemá vonkoncom žiadny problém... Podobne ďalších asi 50 zákazníkov, čo majú podobné riešenia... Netvrdím, trochu prácnosti pri výmene vedení (ruku na srdce, koľkokrát za rok to robíme???) tam je, ale toto je vymýšľanie problému tam, kde vôbec nemusí byť...
Zobraziť komentár 02.06.2025 - 11:21:36
05
ja som kupoval pred mesiacom a pol cube na trailove jazdenie (AMS Hybrid ONE44 C:68X Race 400X) a zatial ziadny problem s bikom nemam . V oficialnom obchode poznam servisaka, ktory tiez ziadne problemy ohladom modelov 2025 nespominal.

vedenie cez hlavove zlozenie je celkom utesnene
Príloha:
cube_hlava_vedenie.jpg
cube_hlava_vedenie.jpg 117.95 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Za mna by som vybral carbonovy cube
Zobraziť komentár 02.06.2025 - 17:30:07
00
Ja osobne dúfam, že to vedenie hlávkom a nedajbože predstavcom výrobcom prejde lebo za mňa je to úplne zle. Na synovom cube one44 pri točení rajdov počuješ jak sa tam bowbeny a brzdová hadica ošucháva. Som nedávno skladal kamošovi z krabice nového Scalpela a v živote si cannondale nekúpim.
Tam to ide ešte cez predstavec. A týmto počinom chcem vidieť ako sa má vyťahovať teleskopka von z biku. Tiež tlmák. Cez tie ohyby v predstavci už absolútne nič nepotiahneš. Na tých cube sa to ešte jakš tak dá poťahovať. Ale pokiaľ sa bude dať, tak isto radšej podporím výrobcov ktorý majú štandartné vedenie.
Zobraziť komentár 02.06.2025 - 20:46:58
03
Dal som Cube race 800 ochutnat Race v Kalnici, nesutazne dlha trasa, nema problema, seriozne sportove nacinie .. kotuce magura pekne ozehnute :-) :-)
Zobraziť komentár 03.06.2025 - 22:55:49
02
keyboard_arrow_up