Mna pobavilo toto

, 100% neviem ale podla chranicov myslim ze to bolo ked som siel z bikefestu trochu v dazdi a isla burka tak som to dal v Trnave na vlak do BA. Ked som dal
bike na zadne tak som spravil otlacok prednym kolesom na strope a to som nemal bike ani kolmo. Uz si nepamatam ci sa
koleso vobec dalo dat na ten vyssi hak, na nizsi to ani nemalo zmysel, to bolo asi len na detske bicykle. Tam kde mam zadne koleso je dalsi hak na stene oproti.
Príloha:

DSC_0883.JPG
218.85 KiB
thumb_up0thumb_down
Ale pamatam jednu bikovu dovcu v Lenzerheide, asi 2019, kde som ja ale hlavne kamos s dlhym bikom (wb cez 1310) vypinali lanovky. Oba na tu dobu agresivne 29-iny vs starsie lanovky. Zaveseny bike bol proste moc nizko ked vychadzal zo stanice a tecoval tie bezpecnostne tycky co stopnu lanovku. Prvy krat ked nam tam lanovkar prisiel vypindat tak sme nevedeli co chce lebo nas zasypal nejakou taliansko-nemeckou hatlaninou. Sme mysleli ze to on vypol lanovku lebo sme nieco uplne pokaslali

Nakoniec sme sa kazdu jazdu museli tlacit ako protivaha na druhu stranu kabinky a aj tak to kamosov bike obcas stuchol. Nejake asi 2-3 roky dozadu uz pohodicka s rovnakym bikom.