JOLI vychutnaj si hlavne moment,keď pretnú obaja cieľovú pásku,ten rozdiel je veľavravný vo výzore obidvoch.A to komentátor neustále zdôrazňoval,ako tie dlhé kopce a vysoká nadmorská výška sedia viac konkurentovi,no keď som videl v cieli Pogačara,ktorý vyzeral ako keby točil 1 kilometer a porovnal so súperom,ktorý vyzeral,ako keby prežil zemetrasenie.Ak by šiel Pogačar naplno a nie v takom šetriacom móde(ako sám povedal v rozhovore) tak by to bola iná sekera.Samozejme komentátor si točil svoje a nezabudol povedať ,že Visma určite na TDF ušije nejakú taktiku a hlavne že súper bude v 3.týždni určite silnejší

No veď nádej umiera posledná,ale ako som už veľakrát písal,Pogačar nie je del Toro,dnes to bolo krásne vidieť,keď bola Visma v presile,jednoducho sa zdvihol a pá,pá...
Už som si pozrel krátky zostrih. Hlavne som chcel vidieť nástup. Teda ten 12 km pred cieľom, kde sa postavil do pedálov, urobil vrrrrrr a bol sám.
A veľmi rozumne hodil bobek na Seppa z TVL, ktorý tam ešte pred tým urobil nástup do úniku, ktorého si Tadej za pomoci svojho tímového pekne v tempe dotiahol a bolo po nadejách.
Tu krásne vidieť, že taktika uštvať ho Jonassovými domestikmi už nefunguje.