Rado momentálne moc nejazdí. Uvidíme, či sa k tomu časom vráti.
13.06.2025 - 11:23:10
10
tiez som rad pozeral jeho videjka. jedno mi dost prehodnotilo "skusanie novych veci" kde zasahoval vrtlnik
13.06.2025 - 11:55:27
00
To bol blbý deň. Jedna partia boli myslím Zniev, ten chalan sa tam dosť dodrbal. Druhá sme boli na chate pod Kľ. Magurou a ja zlomený malíček, kamoš prasknutý stavec. Všetko také blbé, zbytočné pády...
13.06.2025 - 12:03:41
01
Nemá čas, alebo je za tým nejaké zranenie ?
13.06.2025 - 12:33:00
00
Neviem isto, mám len info JPP, takže by som to nerád verejne šíril.
13.06.2025 - 13:04:42
01
Zobrali sme s Matejom bajky do Szczyrk Mountain Bike Resortu a pustili sa na trail Hip Hopa – čistý festival klopeniek, vĺn a skokov, kde to len tak tečie. Flow jak voda, klopenky že sa ti zatočí hlava a skoky nasekané presne tam, kde treba.

🎥 A ja? Len sa veziem za Matejom a sledujem, ako skáče s takým prehľadom, ako ja točím switchbacky na horách. Neskutočná radosť vidieť, ako rastie – a ešte väčšia, že mu zatiaľ stále ešte držím tempo. 😅

thumb_up0thumb_down
17.06.2025 - 11:12:13
09
arrow_leftNemamnick napísal:
Pred nedávnom som objavil YT kanál nejakého borca čo jazdí HT. Ale už dlho nepridal žiadne video. Neviete či už sa na to vytoto alebo prečo už nepublikuje videá? Teda ak ho niekto pozná osobne? YT kanál je tu: https://www.youtube.com/@MTBJACK40/videos

aj ja som rad pozeral jeho videa a aj som mal prehlad co je nove na martinskej strane kopca :D no podla jeho insta sa dal skor na turistiku
17.06.2025 - 12:07:32
01
arrow_leftSamalama napísal:
aj ja som rad pozeral jeho videa a aj som mal prehlad co je nove na martinskej strane kopca :D no podla jeho insta sa dal skor na turistiku
Tak ja som jeho Insta ešte neobjavil tam sa tiež dá čo to dozvedieť čo sa deje. Lebo na YT v popise nemá zverejnený Insta.
17.06.2025 - 14:10:28
01
Síce som nikdy nemal AM htcko ale na xc som toho najazdil dosť a vôbec by som sa nečudoval keby začali nejaké zdravotne problémy po takom jazdeni na htcku ako jazdil on a v takom terene. Chrbát, členky a kolená museli dostávať strašne bomby.
17.06.2025 - 14:51:01
00
Na trailovom HT mam najazdene dost, kadejake traily a nie nejak pomaly, rockgardeny napriklad na tunajsich TBK som prechadzal rychlejsie ako na endure, v jednom som zlomil mysku hlavoveho zlozenia take supy ten bike dostaval, par rokov som jazdil MK traily (parkrat i mimo - NT, enduro v Kalnici, ..) i na rigide (pravda pomalsie ako na ht ale stale som na nom skakal plno skokov) a nejak to so mnou nic zatial nespravilo. Jedine pri nejakych 6500 vyskovych na BK trailoch ma uz bolel laket ale ten bol nacaty z padu.
V podstate plaste spravia vela. Je rozdiel xc uzsie a tensie plaste vs amen v 2.4"+ a tiez je rozdiel tuhe xc robene na slapanie a pohodlny trailbike.
17.06.2025 - 15:18:35
00
Nechcem ťa dehonestovať, ale keby som mal zoradiť všetko čo som jazdil od ľahkého flow po enduro, asi by som začal TBK, mam pocit, že vy domáci si to moc idealizujete a beriete ako nejaký etalon pritom skoro všetky traily mate označené modrou farbou a ťažké prekážky sú tam len skoky😀
17.06.2025 - 19:16:52
01
Nie som z BA ale z pod Tatier odchovany na tatranskych ilegaloch. Najdrsnejsie veci co som siel boli v Tatrach a nie v Alpach. TBK je len take vozenie sa po praci, na HT a rigid ale dobre.

A este k tomu. Najviac mi ruky a telo trpelo na rigide pocas bikepackingov, ci uz pocas sk dividu alebo roznych singlacovych alebo alpskych bikepackingovaciek. Nejake parhodinove jazdenie trailovym bikom hocikde sa s takymi niekolkymi celodenkami za sebou neda vobec porovnavat co sa tyka pohodlia - ak som mal niekde zapastia a ruky "na kasu" tak tam. To zacnes na makkych gumach a postupne to pocas tych dni sfukavas a i tak ta bolia a trpnu zapastia este mesiac.
17.06.2025 - 20:11:49
01
Pumptrack tu tuším veľmi nefrčí, ale skúsim.
Pred nedávnom sme s kolegom točili krátke videjko s Kristínou a Vladkom Novákovcami na osvetlenom pumptracku vo Svätom Juri 🙂
thumb_up0thumb_down
08.07.2025 - 10:00:36
07
Dzejkobnefrci, ale tipujem ze coraz viac bude. ten jur je skvely aj videjko. inak tam tiez prestanu svietit po 22.00 ako zacali aj v petrzke? celkom neprijemne ked si na skoku a zrazu tma.. trnava je tiez paradna, trencin dtto aj so svojim okolim a vyhladom z pumptracku. mega aktivita pre spestrenie a neberanie skillu, ked ine nie aspon rozpohybovat usedene telo z officov lebo klasicka "sedava" cyklistika to moc neriesi.
08.07.2025 - 10:41:22
00
Verejné osvetlenie na námestí zapínali až niekedy po 21vej, tým sme začínali. A s točením sme končili tesne pred polnocou. Takže nie, po 22.00 nezhasli.
08.07.2025 - 11:41:28
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Kamery a príslušenstvo)
keyboard_arrow_up