Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pás som potreboval tak či tak...akurát možem otestovat porovnať hodinky s pásom...
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 14:08:48
00
Len ja mam pocit ze edge spanok nemeria cize tato funkcia je pre hodinky ktore hrv nemeraju. Neviem ako by si to chcel porovnat. Bud to budu brat hodinky zo zvojho senzoru alebo z pasu. Ale oboje naraz asi ne.
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 14:14:01
00
HRV počas dňa je v podstate funkcia Stress score. Tú však Garmin nemeria počas zapnutej aktivity, alebo počas pohybu, aj keď aktivita nie je zapnutá, napr. počas chodenia. Toto platí pre hodinky.

Edge ju meria iba jednorazovo, keď si zapneš meranie.

Naposledy upravil lukjur dňa 18.06.2025 - 14:35:42, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.06.2025 - 14:21:16
00
Myslím že sa to volá snímka zdravotného stavu a zariadenie Garmin 1030 HRV vo svojom menu meranie HRV (srdcovej rezervy) nemá. Asi potrebuješ aj zariadenie ktoré HRV podporuje. Neviem či samotný pás prenáša HRV údaj bez zariadenia (hodinky, cyklopočítač a pod) do garmin connectu. Skús aplikáciu mysasy. Tam stačí mať nainštalovanú aplikáciu a hrudný pás ktroý HRV meria.
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 14:26:16
00
"HRM-200 prenáša HRV rovnakým spôsobom ako predchádzajúce hrudné pásy Garmin" ... takže asi žiadna novinka.
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 15:14:13
00
meranie HRV pocas aktivity sa da zapnut priblizne takto

To enable HRV (Heart Rate Variability) recording on a Garmin Edge cycling computer, you need to navigate to the data recording settings within the device. Specifically, for the Edge 530, you can find it in the data recording menu. Once enabled, the device will record your HRV during activities, which can be viewed in Garmin Connect Mobile under Performance Stats, Training Status, and 7-Day Training Load

v slovenskom menu System/Zaznam Udajov/Zaznam HRV
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 15:19:07
00
Ahoj, odisiel mi Garmin Edge 530. A zhodou okolnosti ten vikend este v rodine navlhli (vodotesne) Vivoactive 4 - a vyzera, ze odisli tiez. Viete o niekom kto by mi vedel na SK pomoct, pripadne o nejakych forach, kde su bastlici a mohol by mi niekto pomoct.

Zaiadenia uz v zaruke nie su.

Mozno su uz obe umrete, ale keby sa mi ich podarilo nejako ozivit, tak by som bol rad. Ak nie, aspon sa nieco naucim.
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 17:17:26
00
napis dodavatelovi garmin do ziliny, riesia aj pozarucne opravy pripadne vedia ponuknut zlavu na nove kusy
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 18:14:42
11
Ja práve riešim "zblbnutý" barometer.
Príloha:
korekcia.jpg
korekcia.jpg 54.27 KiB thumb_up0thumb_down

Odpísali mi:
Dobrý deň,
vyzerá to na chybný barometer. Keďže nič nepomohlo tak odporúčam poslať prístroj na servis. KOlegovia ho kontrolujú a budú vás kontaktovať. Ak sa prístroj nebude dať opraviť tak vám ponúknu zrejme pozáručnú výmenu prístroja za nový kus a tým že sa nepredáva edge 530 tak vým zrejme ponúknu pozáručnú výmenu prístroja z anový edge 840 s doplatkom. Doplatok vám vyĆislia pri telefonickom rozhovore keď vás budú kontaktovať.

UPOZORNENIE:
Na túto adresu je možné zasielať servisné zásielky kuriérnou službou alebo poštou.
Osobné preberanie zariadení do servisu riešte u svojho predajcu alebo v našich značkových predajniach.
Pred odoslaním servisu prosím kontaktujte našu hotline linku 0800 135 000 (bezplatná linka)
Ako sprievodný list prosím priložte vytlačeny vyplnený formular RMA, ktorý nájdete po prihlásení v sekcii " Moje dokumenty /RMA - vytvorenie novej reklamácie" na našej stránke.

Problém je momentálne v tom, že po registrácii na gamin.sk mi mal prísť email s prihlasovacími údajmi, ale žiaden neprišiel, a teda sa neviem dostať ani k reklamačnému formuláru. Zajtra tam zavolám.
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 18:23:02
00
Taká prvá CZ recenzia...základná
https://www.zivotsgarminem.cz/edge-mtb-cyklonavigace-specialne-pro-enduro-jezdce-umi-zaznamenat-polohu-5xza-sekundu
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 18:30:09
01
arrow_leftTata1955 napísal:
Problém je momentálne v tom, že po registrácii na gamin.sk mi mal prísť email s prihlasovacími údajmi, ale žiaden neprišiel, a teda sa neviem dostať ani k reklamačnému formuláru. Zajtra tam zavolám.

problém je v tom, že ten web a systém je z roku pána a je totálne neprehľadný, ťažkopádny, absolútne nespĺňajúci dnešné štandardy
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 21:59:03
00
Jj na tom istom webe som si stahoval Slovakia Topo v2 do Garminu Edge 705 :D
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 22:07:02
01
To ich .com fórum je tiež, slušne povedané, svojské.
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 22:35:26
00
Dnes mu fajne pridrbalo. Od istého momentu navigácie, šli navigačné povely vzdušnou čiarou k cieľu a hore svietil nápis Ku koncovému bodu.
Čiže žiadne upozornenia na odbočky.

Našťastie trasa zostala zvýraznená, takže som sa vedel orientovať aj bez mobilu, len som do toho musel stále pozerať.

Aj by som poslal obrázok, ale s mobilným Ms Edge to nejde
/feedback
Zobraziť komentár 18.06.2025 - 23:21:28
00
Musím môj GE530 poslať do servisu kvôli oprave barometra. Nahradí mi ho na ceste mobil? Nemám s tým žiadne skúsenosti. Ale mám v mobile nainštalovanú Stravu i GC.
Zobraziť komentár 19.06.2025 - 06:36:30
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up