Prave tu (podla fotky) by som povedal, že pár mm sa da získať pouzitim tensej matice na ľavej strane osky zadneho kolesa.
Mne to prišlo spojené, ale priznám sa, že som to neskúšal, lebo som sa ponáhľal, keďže som toho potreboval stihnúť viac. Skúsim to potom zase kuknúť, keď tam prídem.
Matej228 Prečo si tam nenechal tú starú prehadzovačku? Teraz tiež repasujem jednú starú bučoru a je tam rovnaký
šalter a vyzerá tak blbuvzdorne, že by určite prežil aj cestu okolo sveta počas tretej svetovej

Úprimne, v čase objednávania komponentov, som mal pocit, že toho už kupujem moc a chcem to udržať cenovo nižšie (koleso, duše, plášte, prevodník, riadenie, reťaz, prehadzovačka, viackolečko), a tak som sa rozhodol, že skúsim nechať pôvodný prešmykač (nemal som ani naštudované dávanie nového). Dnes mám pocit, že som mohol radšej ušetriť na radení, keďže to nové neprinieslo žiadnu pridanú hodnotu oproti starému, naopak.
Ale robím takýto repas 1x v živote, doteraz len
servis vlastného, takže sa učím za pochodu a možno prídem na to, že ani nový prešmykač mi ten problém nevyrieši a problém bude inde (zlá voľba komponentov, zlá dĺžka reťaze a podobne).