Neviem, či rýpať do nezúčastnených je tá správna cesta. Asi vedia, prečo sa nezúčastňujú. Pohodlie, ľahostajnosť alebo teraz tak módna záležitosť byť nad vecou? Skôr do tejto kategórie dostať voličov Hlasu a Smeru. K tej ľahostajnosti vyšiel včera dobrý text na N-ku.
este na vzorke 8 policajtov ,co osobne poznam su az na jedneho volici smerohlasurepubliky,samozrejme aj ich rodiny a hrdo sa hlasia...este so slzickou v oku spominaju ako bolo za kaliboya ,ked bol minister vnutra..na tejto vzorke myslim ze vacsina PZ je takto orientova a to je slusny pocet ludi..zmateni,slaboduchi? praveze vedia komu to hadzu
Poviem uprimne, neviem ake su aktivity ps, demokr, kdh, sas. Ale - treba sa pozriet ako ziskali uspech smer, hlas, lsns, republika, sns - je bohuzial pravda, ze su to strany ktore sa (okrem inych veci) dlhodobo buduju, etabluju a zavadzaju do povedomia medzi ludi. Kotleba mal prve uspechy okrem toho ze je teda nacek, do velkej miery zrejme tym ze dlhodobo chodil po zapadnutych dedinach. Ludom je jedno ze nic realne nespravil pre nich, lenze prisiel za nimi "pan z politiky", prejavil o nich "zaujem", "venoval im pozornost" a popri tom im pravdaze ponukol lahke a lahko pochopitelne "riesenia". Vsak to iste robil matovic, to iste (za statne) robi uz ~20 rokov fico a jeho sponzori....
Problem "opozicie" vidim v takej "jesitnosti" viacerych druhov - chceme vsetko rychlo a vo velkom (ok, som rad ze ps prezilo takmer klinicku smrt a pozbiechalo sa). A niesme schopni sa otriast, ocistit (napr sulik z sas) a ist dalej (vid rozpad sdku).
Ako potom chceme predavat nase hodnoty dalsim generaciam, ked vlastne niesme schopny si urcit priority, dat prec ocakavania princov na bielych konoch? A teda niesme schopni na niecom dlhodobo pracovat?
Flegko: Ok, možne sa sporiť na slovíčkach Podstata príspevku však je, že odmietam naratív, že smeráci nevedia za čo a za koho hlasujú. To je celé.
Smeracki volici (rovnako volici inych stran) nie su jednoliata banda...mas tam kopec jendoduchych ludi, ale kludne aj intelektualov a ich dovody preco volia SMER su naozaj roznorode.
ja si volicov smeru/hlasu interne rozdelujem na tretiny.
1. skalne jadro - aj keby ficov poslanec mydlil barana a fico sa podielal na vrazde novinara nic ich nepresvedci (pockat, to sa nestalo?)
2. zmateni/hlupi a lahko ovplyvnitelni peknymi recami - tu rozpravat ako fico ukradol miliardu nepomoze - oni si miliardu nevedia predstavit. keby vsak ma opozicia lepsich recnikov s jamkami, tak cast vie presvedcit
3. pijavice a oportunitisti - bud napojeni na stranu alebo rodina alebo niekto kto sice so smerom nesuhlasi ale on sa ma lepsie (zakony, nekontroly, proste bananistan) tak im to hodi
Pri vládach Smeru sa dalo vždy prísť k slušnej provízii a ešte aj na poriadnu kávu (káru) zvýšilo. Jano Zlota by vedel tiež rozprávať, SNS nezostala nič dĺžna svojej povesti. Je to to najdrahšie vlastnectvo, aké si nemôžeme dovoliť, ale zostane po nich aspoň stožiar, rekreačné poukazy no a po tomto(m) volebnom období aj Mercedes a busta, ktorú sa im podarilo úspešne niekam zapatrošiť.
Už sa nedá... až v 3 okresoch na Slovensku sa nekradlo,zverejnil europoslanec Zdechovsky...ale tupá slovač nadáva na Zdechovskeho,a že kradnú smeráci je im jedno...
Slováci sú proste geneticky hlúpy národ.
Už sa nedá 2...dnes rozhovor v Billa Poltár-mam nízky dôchodok, vraví jeden ,lebo Ukrajina a Matovič,lieky a benzín sú strašne drahé, vraví druhý,lebo všetko dávame Ukrajincom konštatuje...ja im vravím lebo Fico a jeho mafia...a našťastie ma zachránil sbskár.PS:-Poltár bašta smerákov a republiky,kde primátor na oslavy ukončenia 2.sv.vojny namiesto zástavy eú zavesil sovietsku zástavu a hlúpy Slováci tlieskali...
Už sa nedá 3... na cyklotrase Poltár -Romavska Sobota...niekde na odpočívadle na trase..***** eú,vravia celkom mladý cyklisti... vravím nebyť eú tak je tu teraz burina, nie cyklotrasa chlapci.
Hlúposť prekvitá na Slovensku, žiaľ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/4713451/lahostajnost-ako-narodna-idea/
Keď sa naposledy nevoliči alebo zhnusení voliči mobilizovali, tak zvolili za premiéra Matoviča a za prezidenta Pellegriniho.
Problem "opozicie" vidim v takej "jesitnosti" viacerych druhov - chceme vsetko rychlo a vo velkom (ok, som rad ze ps prezilo takmer klinicku smrt a pozbiechalo sa). A niesme schopni sa otriast, ocistit (napr sulik z sas) a ist dalej (vid rozpad sdku).
Ako potom chceme predavat nase hodnoty dalsim generaciam, ked vlastne niesme schopny si urcit priority, dat prec ocakavania princov na bielych konoch? A teda niesme schopni na niecom dlhodobo pracovat?
https://www.trend.sk/nazory-a-komentare/slovensky-paradox-dochodcovia-maju-vyssi-prijem-ako-pracujuci?itm_brand=trend&itm_template=hp&itm_modul=trend_topbox&itm_position=4
Slovensko je po 3 vladach Smeru posledne.
Toto by mala opozicia neustale tlacit do medii - Smer za to moze.
Nuz po stvrty raz sa nechat odrbat.... Tam uz asi nie je vsetko v poriadku..
A všetky racionálne argumetny sú v...
Smeracki volici (rovnako volici inych stran) nie su jednoliata banda...mas tam kopec jendoduchych ludi, ale kludne aj intelektualov a ich dovody preco volia SMER su naozaj roznorode.
https://www.facebook.com/share/r/1Fi9EucV7s/?mibextid=wwXIfr
1. skalne jadro - aj keby ficov poslanec mydlil barana a fico sa podielal na vrazde novinara nic ich nepresvedci (pockat, to sa nestalo?)
2. zmateni/hlupi a lahko ovplyvnitelni peknymi recami - tu rozpravat ako fico ukradol miliardu nepomoze - oni si miliardu nevedia predstavit. keby vsak ma opozicia lepsich recnikov s jamkami, tak cast vie presvedcit
3. pijavice a oportunitisti - bud napojeni na stranu alebo rodina alebo niekto kto sice so smerom nesuhlasi ale on sa ma lepsie (zakony, nekontroly, proste bananistan) tak im to hodi
Slováci sú proste geneticky hlúpy národ.
Hlúposť prekvitá na Slovensku, žiaľ.