Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
a ked nie a nova brzda niekde zacne pustat olej, ani sa to nemusis pokusat reklamovat
problem je zaruka, ked sa s brdzou nieco stane. stanovisko bude ze nebola pouzita spravna brzdova kvapalina. Maju to tak aj ostatni vyrobcovia, na skoleni magura doslova povedali, ze ak im posleme brzdu ktora tecie, a bude v nej ina ako ich modra kvapalina, reklamaciu automaticky zamietnu
Keď je nový redšií .starý hustejší bude určite fungovať.neriasil by som a jazdil
Do páčky starý olej, do prasaťa nový, a do hadičky malú guličku aby sa nemiešali
alebo za necelych 200 je na BD jkit sada Shimano 105 pak a strmenov, a kupit flat2postmount adaptery.
Novú sadu budem riešiť az s novým gravelom (rámom).
Chystané úpravy:
- prerábka na bezdušáky - zatiaľ zjazdím, to čo tam je, alebo do prvého defektu
- prehadzovačka pôjde Di2 (ešte neviem, či XT/XTR) - po našetrení
- ešte nie som rozhodnutý - vyhodenie káblov na ovládanie tlmenia - na Exceede som to urobil a nemám s tým žiaden problém - na korunku dosiahnem rukou bez problémov. Len tu je to komfort 2v1 a viem to zmeniť aj v ťažkom úseku, kedy dať dole ruku z riadidiel nie je najbezpečnejšie.
Recenzia na miestneho predajcu:
rýchlo dodaný bicykel, s drobnými nedostatkami v nastavení prehadzovačky (stačilo jemne nastaviť pri radení) a nedokonalom odlepení nejakej nálepky - na ráme ostalo lepidlo a papier z nálepky (asi cenovka)
Po inštalácii v MTBIKER centrum Hrádok.
https://www.tifantex.sk/kapce-pre-seniorov