Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Dialnicu postavili aj preto aby odlahcili okresne cesty. A teraz su tie okresne cesty bezne preplnene.
Je to extremne riesenie, nie som z neho vobec nadseny a velmi nerad by som bol, aby sa rozsirilo. Ale svoju logiku to ma.
Marli, takže ak pôjdeš z BA do TT autom, nosíš pre istotu 1,5l fľašu vody? To isté sa dá aplikovať na všetky podobné cesty, nech ideš kamkoľvek 20+km.
V živote som necestoval na dovolenku v noci.
Dovolenka je relax a oddych. Žiadna makačka potme za volantom. V noci sa spí.
Ak je to dovolenka autom, tak začiatok dovolenky je doma, keď nasadmeme do auta
Dovolenka je relax a oddych. Žiadna makačka potme za volantom. V noci sa spí.
Ak je to dovolenka autom, tak začiatok dovolenky je doma, keď nasadmeme do auta
Za mna jazda cez den po ponej dialnici alebo v zapche fakt nieje oddych… ovela lepsie sa mi soferuje po tme na prazdnych dialniciach
V den odjazdu cez denpospim poobede (odkedy mame prcka nieje to ziadny problem, zaspim okamzite ako na to dostanem prilezitost ?) v noci vyrazame, som oddychnuty a rano o 10tej uz lezime na plazi
Cela cesta do toskanska pekne v noci a rano, vyhnes sa horucavam, plnym dialniciam, kolonam atd
Navyse, dieta v noci spi takze cesta v noci bola aj s dietatom ovela jednoduchsia ako cez den. Stacili dve kratucke zastavenia na wc v rakusku
Minuly rok sme sli do toskanska s 11 mesacnym prckom.
Ja na nocne soferovanie nedam dopustit.
V noci to rýchlo “stiahnem” a cez deň sa mu venujem. Stačí mi zdriemnuť na hodinku a som ready.
Prípadne máte nejaký iný model? Nečakám samozrejme funkcie ako má diagnostika v autorizáku...
Prípadne máte nejaký iný model? Nečakám samozrejme funkcie ako má diagnostika v autorizáku...
Pozerám že máš MB. Tiež niečo zháňam na GLK
https://a.aliexpress.com/_EGZLV54