ja som mal rok shigury xt+mt7,a teraz mam rok Dominiony A4 a podla mna su tie dominiony o malicko slabsie alebo mozno ani nie slabsie lebo sila im rozhodne nechyba ale skor prejav tej brzdy je iny,sila nastupuje pozvolnejsie da sa krasne davkovat kdezto shigura na mna posobila viac ostrejsie,kusavejsie,s pakou som narabal opatrne lebo bolo jednoduche ju stlacit az moc a hrozilo zablokovanie a podtrhnutie kolesa,na hayese sa mi to nestava lebo modulacia je excelentna a aj vyzdvihovana v kazdom teste
dovod preco som menil shigury,bolo ich vecne nastavovanie a suchanie.Zvolil som Hayesy A4 lebo tak isto v testoch vyzdvihovali konzistentnost brzd a ze ich clovek nastavi a zabudne a to je presne to co som potreboval po Shigurach. Teraz len nahodim nove platne odvzdusnim a celu zivotnost platni nic neriesim.Zivot snimi je ovela jednoduchsi ako so shigurami. Niekomu pri servise moze vadit DOT ale mne to je jedno
Chod paky je bez odporu,ked som ich nahodil z krabice na
bike tak pri prvom stlaceni som si myslel ze mi ich nenaplnili

ziadna
brzda co som zatial skusal nesla tak lahko. Kazde stlacenie paky je vzdy rovnake,ziadne predlzovanie chodu v zjazde,ziadne vadnutie,strata vykonu nic. Brzdy su stale konzistentne a 100% splnili to co som od nich ocakaval
Ako pisem magury sa mi zdali mozno o cosi silnejsie ale sila nieje vsetko a celkovo su podla mna Hayesy lepsie brzdy.