Na začiatok ma oblial pot, že HPR40🤦♂️ ....ale zas na cesťáčiky, prečo nie. Hlavne, aby im to tú maximálnu pomoc 200W vydržalo dávať aspoň hodinu. HPR50 vydrží dávať 300W v kopci a teplote okolitého vzduchu nad 20°C asi tak 2km, potom sa pomoc postupne znižuje.
Tento rok som ako Alenka v ríši divov medzi tými novinkami. Stále čosi...Bude potrebné nejakú lepšiu prácu hľadať, aby sa to celé dalo financovať....Toto keď vidím, tak by som sa aj vybodol na celý TREK. https://www.pinkbike.com/news/first-ride-propain-sresh-sl.html
😀Super...Ale nejdem asi hneď do toho. Ale keď tak nad tým premýšľam, tam mám tu nevyužitého Stumpa + doplatok a na základný model by sa naškrabalo Aj tak mi v podstate ani jeden build úplne nevyhovuje a muselo by to ísť na prestavbu.
Maťo, dnes som to akurát videl, vyskočilo to na TrailForks na mňa. Hneď som si spomenul, na teba a Braňa. Jeden fanúšik Propain a druhý ľahkých E - bike ????
Cannondale habit fox factory 34 - 27,5” cca 12000km -> ziaden problem
Yeti SB115 fox factory 34 - 29” cca 4000km ziaden problem
Scott Lumen fox factory 34 - 29” cca 4500km ziaden problem
Foxu na bike iba v sebeobrane. Ich kvalita, customer support a ceny servisu… su viac ako zalostne.
Tie zaseknute vidlice mali mozno iba zly naboj, skoda, ze nepovolil osku a neskusil na kameru volne nohy.
Ta vidla drhla prave ked dotiahol osku,kazda noha samostatne chodila pekne,ulozenie puzdier bolo OK,zistil ze tie horne nohy su skrutene a prave preto to drhne ked to cele dokopy dotiahnes...takze kvalitka za rozumnu cenu
edit: tak nakoniec to neboli horne nohy ale podla videa nizsie prave spodna noha robila problem po dotiahnuti
Ta vidla drhla prave ked dotiahol osku,kazda noha samostatne chodila pekne,ulozenie puzdier bolo OK,zistil ze tie horne nohy su skrutene a prave preto to drhne ked to cele dokopy dotiahnes...takze kvalitka za rozumnu cenu
edit: tak nakoniec to neboli horne nohy ale podla videa nizsie prave spodna noha robila problem po dotiahnuti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pinkbike.com/news/first-ride-propain-sresh-sl.html
Maťo, dnes som to akurát videl, vyskočilo to na TrailForks na mňa. Hneď som si spomenul, na teba a Braňa. Jeden fanúšik Propain a druhý ľahkých E - bike ????
https://esmtb.com/una-trek-top-fuel-sl-asi-es-la-evolucion-que-usa-evie-richards/
https://www.instagram.com/reel/DFJIDPYT2AL/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Tie zaseknute vidlice mali mozno iba zly naboj, skoda, ze nepovolil osku a neskusil na kameru volne nohy.
Yeti SB115 fox factory 34 - 29” cca 4000km ziaden problem
Scott Lumen fox factory 34 - 29” cca 4500km ziaden problem
Nakoniec to "fixli"