Lokalizácia
Formulár sa odosiela
možno aj hej, nikdy nevieš a nehovorím o páde ako páde ale o takom ktorý spôsobí odstúpenie prípadne neumožní vyhrať, aj takého technika ako Sagana to postihlo

Naposledy upravil Hosť dňa 06.07.2025 - 13:34:55, celkovo upravené 1 krát.

06.07.2025 - 13:32:51
00
Prečo by Visma nemohla trhať pelotón? Či Roglič alebo Remco nie sú súperi pre JV? Získali pekných 39 sekúnd po 1. etape. Okrem toho bude za chvíľu časovka, kedy sa tie sekundy na Remca zídu...
06.07.2025 - 13:34:37
03
No čakal by som to skôr vo zvlnenej etape. Ale vyšlo im to aj na rovine vďaka vetru a terezínu.
06.07.2025 - 13:39:31
00
Pekný boj dnes na pásku. MVDP zaslúžene. Vidieť bolo, že na to Tadejove zrýchlenie to ešte Jonass nedáva.
No prekvapil s nástupom do zjazdu po predposlednom kopci. Síce to po krátkej chvíli zabalil. No, že by z toho bolo nejaké wau, že Jonass útočí by som nepreceňoval.
Skôr je to na počudovanie, že útok robí do zjazdu, ktorých sa minulý rok bál.
06.07.2025 - 17:46:46
01
Dobre dobre. Pekný záver. MvDP to zaklincoval podľa predpovedí. Tadej klasika a Jonas tiež pekne, podľa mna chcel spraviť priestor pre Mattea. Rogliča som ani nevidel.

Inak nevie niekto, prečo sa Milan tak rozčuľoval na prémií?

Naposledy upravil Hazard dňa 06.07.2025 - 19:35:15, celkovo upravené 1 krát.

06.07.2025 - 17:49:22
00
že mu to ostatní nedali zadarmo
06.07.2025 - 17:56:30
00
Jonathan Milan sa certil, ze sa s Binnym Girmayom dotkli riaditkami, aspon tak hovorili ČT komentatori, na malom telefone som nevidel
06.07.2025 - 18:07:35
00
[Rogliča som ani nevidel.
[/quote]
Ak to včera trhali Vismaci kvôli eliminácii Rogliča, tak si mohli pošetriť sily. Dnes na dvoch krátkych kopcoch pekne prepadol.
Neviem prečo si myslia, že on ešte môže ohroziť tých dvoch na celkom poradí.
Myslím, že výkonnostne nemal ani na Remca. A lepšie to uz nebude.
06.07.2025 - 18:17:41
00
Martinez sa celkom trápi. A to už v prvej etape. Nejak som dúfal, že predvedie niečo víťazné aj na TdF po tej etape na Criterium.
https://www.instagram.com/reel/DLu97zWtD1w/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MWU2YWY0YzF3NnBtdA==
06.07.2025 - 18:49:47
00
arrow_leftMarli napísal:
Jonathan Milan sa certil, ze sa s Binnym Girmayom dotkli riaditkami, aspon tak hovorili ČT komentatori, na malom telefone som nevidel

No veď tam nebolo nič vidno ani na TV. Chalan sa rozčuľoval ako keby ho ho išiel zostreliť...
06.07.2025 - 19:33:15
00
arrow_leftHosť napísal:
proti víťazstvu Pogačara na TDF hovorí faktor pádu na pretekoch s odstúpením prípadne limitovaním výkonu následkom pádu ktorý nie je len o šikovnosti ale aj o náhode (Ganna tohto roku, ...), skrátka už dávno tak na rozdiel od Vingegaarda, Evenepoela, Rogliča, Bernala, Frooma, Thomasa (z ktorého si v reklame robí prču) ... nespadol

Ak niekto nespadol dlhsie ako ini, tak nie je vacsia pravdepodobnost, ze skor spadne on, ako ti, co spadli "nedavno".
Toto plati bezohladu na to, ci Pogi zajtra alebo inokedy na tejto Tour spadne ;)
06.07.2025 - 19:51:00
03
arrow_leftHazard napísal:
Dobre dobre. Pekný záver. MvDP to zaklincoval podľa predpovedí. Tadej klasika a Jonas tiež pekne, podľa mna chcel spraviť priestor pre Mattea. Rogliča som ani nevidel.

Vraj pre toto :P

https://www.facebook.com/share/p/1MRpTFUtnu/
06.07.2025 - 21:47:15
00
arrow_leftJOLI napísal:
Pekný boj dnes na pásku. MVDP zaslúžene. Vidieť bolo, že na to Tadejove zrýchlenie to ešte Jonass nedáva.
No prekvapil s nástupom do zjazdu po predposlednom kopci. Síce to po krátkej chvíli zabalil. No, že by z toho bolo nejaké wau, že Jonass útočí by som nepreceňoval.
Skôr je to na počudovanie, že útok robí do zjazdu, ktorých sa minulý rok bál.

Toto je od neho presne rovnaké teátro ako na Dauphiné,tam tiež robil tieto ,,nástupy" na ktoré sa za pár sekúnd vykašle a zvesí nohy.Neviem či to má slúžiť na nejaké zvyšovanie sebavedomia,alebo si myslí že Pogačara týmto nejako rozhádže,ale toto je pre mňa len divadlo,ktoré v konečnom dôsledku nič neznamená.
06.07.2025 - 21:49:59
00
arrow_leftennio napísal:
Ak niekto nespadol dlhsie ako ini, tak nie je vacsia pravdepodobnost, ze skor spadne on, ako ti, co spadli "nedavno".
Toto plati bezohladu na to, ci Pogi zajtra alebo inokedy na tejto Tour spadne ;)

nie nedávno, dávno, čítaj poriadne čo som napísal, väčšina zo súperov - lídrov sa už niekde dochrámala, od Vingegaarda cez Bernala po Frooma, Evenepoela, ... tak to Pogačara bud nečaká alebo čaká a ak ho to čaká tak sa to blíži, to platí
06.07.2025 - 22:19:32
00
arrow_leftHazard napísal:

Milan sa pchal medzi Ghirmaya a jeho tímových jazdcov.

https://x.com/lucasaganronald/status/1941873477381758985?s=46

Veď sa mu aj potom prišiel ospravedlniť.

https://www.facebook.com/share/v/16buiM9xF7/?mibextid=wwXIfr
06.07.2025 - 22:34:48
11

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up