nenapísal si na akom ráme to staviaš, ale už podľa fotiek sú tam nejaké deformácie, tam by som hľadal problém, vyrovnať zadnú stavbu / vidlu
Neviem to zadefinovať, resp. netuším čo myslíš presne, ale mal by to byť nejaký starunký cross/trek so 6 prevodmi. Čo sa týka deformácií, tak moje laické oko si nevšimlo žiadne, až na to, že som to sám vykrivil širšou oskou kolesa. Každopádne zadná
prehadzovačka mi prehadzuje parádne.
čo je vzadu až tak nebude mať vplyv na prešmykač, ale sú tam nové kľuky, menil sa aj stred? predpokladám 4hran, môžu byť robené na inú dĺžku osky a potom sa to celé posunulo mimo rozsah prešmyku. koľko mm je stredný prevodník od stredu trubky? je možné že to bude chceť kratšiu osku
Kľuky sú nové, low cost od Force (kontroloval som počet zubov s viackolečkom), ale stred, 4hran, som nemenil, iba vyčistil a vrátil späť. Tie mm teraz zistiť neviem, až keď tam zase najbližšie vycestujem. Ale tak opäť mi to tak znie, že ten
prešmykač by to teoreticky mohol vyriešiť. Ak nie, tak porozmýšľam nad oskou, alebo rovnaním pätky. Vďaka za tipy na uvažovanie.