konecne po viac ako tyzdni som mal cas a priestor ist si po spice na mavicy(sa mi jedna zlomila) a ine veci co som si objednal z kupkola a ked som prisiel na postu do St.Hrozenkova (po jednom neprijemnom defekte,ktory som chytil v klesavych serpentynach a za mnou kamion...) mi povedali,ze moj balik tam nie je!..ja,ze ako to ved bol doruceny uz minulu stredu....ona:"mi sme ho vcera poslali naspät"!!.. ostatne baliky sa tam mozu ukladatna 15 dni...-som si pozeral naschval obchodne prav. ceskej posty...ale tento nie-to je obchodny balik-len 7 dni.. do *****,do *****...stale sa mi poslednu dobu nieco *****
konecne po viac ako tyzdni som mal cas a priestor ist si po spice na mavicy(sa mi jedna zlomila) a ine veci co som si objednal z kupkola a ked som prisiel na postu do St.Hrozenkova (po jednom neprijemnom defekte,ktory som chytil v klesavych serpentynach a za mnou kamion...) mi povedali,ze moj balik tam nie je!..ja,ze ako to ved bol doruceny uz minulu stredu....ona:"mi sme ho vcera poslali naspät"!!.. ostatne baliky sa tam mozu ukladatna 15 dni...-som si pozeral naschval obchodne prav. ceskej posty...ale tento nie-to je obchodny balik-len 7 dni.. do *****,do *****...stale sa mi poslednu dobu nieco *****
no to nasere, ale predstav si ze ja som 3x objednaval z netu a 3x boli komplikacie...taaakze nvm no xD
kua!!!!! preco mi nefunguje podpis pod prispevkami!!!! skusil som tam dat priamo ten, co je uvedeny v popisoch o tvorbe URL odkazov a niššššt! kto mi poradi, pls. ?
thx, ale asi si nerozumieme... pozri par prispevkov UP na pointerov a pod textom ma ciarku a pod nou ma cez url odkaz totok :MTB-bike, jazdenie v okolí Trenčína a krasne mu to odkazuje na stranku..
toto iste mi donedavna vpoho fungovalo, pokial sa nezmenil celkovy vzhlad fora
No chapeme sa. Ked odpovedas mas tam nejake dalsie moznosti nad ikonkou odoslat. Jedna z nich je>>>
Pripojiť podpis (podpis môžete zmeniť cez Ovládací panel používateľa)
fakt ma *****, ne a nechce to ist
bubu dakujem za pomoc, uz som skusal davnejsie prepisovat, prerabat, cez iny vyhladavc etc. etc
no a tamtie nastavenia su samozrejmostou, len stale nerozumiem co robim zle
BBcode je zakazany v podpisoch. Tymto chcem zabranit podpisom s velkym pismom, farebnym podpisom, obrazkom v podpisoch a podobne. URL je stale mozne vlozit - nie ako BBCode, ale ako normalny text.
A na otazku preco to niekomu funguje: BBCode sa kompiluje pri pridavani, nie pri zobrazovani - tj. ked ste to pridali pred zakazanim zmeny, tak to je skompilovane a funguje. Ale po tej zmene uz BBCode v podpisoch neskompilujete...
naco sa to tu vysvetluje v teme o novom fore ked to aj tak nikto necita?
vcera nejaky idiot rozsypal klince na trase z bieleho kriza smerom na babu! lepenace (klince na lepenku -velka hlavicka - koleso ich otoci hrotom nahor)! celu krabicu!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no to nasere, ale predstav si ze ja som 3x objednaval z netu a 3x boli komplikacie...taaakze nvm no xD
Agis chlapec marne síce, v rozkoši se choval,
když muž zostal, celú obec od zbytku hamoval. Plutarchus in Lact.
Stale sa trapim s tym gavlovicom
to bilec. lebo pri odpovedi si ho musis odkliknut, ze ho chces pripojit(mozno to ide aj niekde nastavit, nemam cas to kukat)
toto iste mi donedavna vpoho fungovalo, pokial sa nezmenil celkovy vzhlad fora
Pripojiť podpis (podpis môžete zmeniť cez Ovládací panel používateľa)
dakujem
Ovladaci panel> Nastavenie fora> Upravit predvolby odosielania prispevkov>>> Standarnde vkladat moj podpis...Ano>odoslat
skus to nanovo prepisat. fakt neviem co ti to haluzi
bubu dakujem
no a tamtie nastavenia su samozrejmostou, len stale nerozumiem co robim zle
A na otazku preco to niekomu funguje: BBCode sa kompiluje pri pridavani, nie pri zobrazovani - tj. ked ste to pridali pred zakazanim zmeny, tak to je skompilovane a funguje. Ale po tej zmene uz BBCode v podpisoch neskompilujete...
naco sa to tu vysvetluje v teme o novom fore ked to aj tak nikto necita?