Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftdislukas napísal:
No a co, vlada na ludi z vychodu se*e. A zmeni sa nieco? Nie. Pridu volby a babky, deduskovia a pijavice nacucnute na vladu im to tam zase raz hodia lebo ved hadam nebudu volit to hnusne progresivne PSko. To je taky dnesny argument -> "a co mi chces povedat, ze PS je lepsie?". Overene v praxi uz Xkrat. Ja sa len cudujem zase raz opozicii, ze to nevyuziva a nevykrikuje kazdy den na tlacovkach, kludne aj z tej oblasti ako na ludi vlada kasle. Tu proste az ked ludia nebudu mat co zrat a budu chodit s holymi r*tami sa asi nieco zmeni. A mozno ani vtedy...

Šimečka písal na FB, že do Gelnice niekoho poslali. Ani sám neviem koho a to mám vcelku prehľad. Tak si zrejme myslia, že to stačí.
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 08:04:27
01
Hej to som zachytil v nejakom statuse, ze Dubeci. Cize staci status na FB a vybavene. Skvela opozicna robota (:
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 08:06:26
04
arrow_leftlukjur napísal:
Tak budú provokovať, až sa firmy zoberú preč, stopnú EU fondy a potom sa zrazu objaví zachraňujúce Rusko
s nejakým novým východným blokom. Môže im byť jedno, či berú prachy z EU alebo by to bola nejaká východná alternatíva. A dokonca by tam nehrozila basa, len max pozvanie na čaj alebo na výhľad z okna. Ale to už by museli veľmi neposlúchať.

V podstate som za "rýchly koniec" ako "pomalé dlhodobé zahnívanie". Taká ČR ide podobným smerom, ale tam som väčší optimista, že nebude nutná "liečba šokom". U SR som už "zlomil palicu", lebo stačí sa pozrieť, aké strany, politiku a hodnoty 2/3 Slovákov podporujú.
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 08:25:07
01
arrow_leftdislukas napísal:
No a co, vlada na ludi z vychodu se*e. A zmeni sa nieco? Nie. Pridu volby a babky, deduskovia a pijavice nacucnute na vladu im to tam zase raz hodia lebo ved hadam nebudu volit to hnusne progresivne PSko.

Môžeme predpokladať, že predsa len nejaká skupina voličov Smeru od neho odskočí a síce časť z nej prejde k Republike, ale časť z nej skrátka nepôjde voliť. No a keďže prieskumy volebných preferencií sú dlhodobo vyrovnané, tak záleží na každom percente. teda aj keby čo len percento voličov Smeru nešlo voliť, tak je to dôležité, pričom ten potenciál nevoličov, bývalých voličov Smeru, je podľa mňa vyšší, niekoľko percent. To sa môže zísť.

Naposledy upravil Jaroh dňa 11.07.2025 - 08:42:16, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 11.07.2025 - 08:38:11
00
Aby volili Mgr Matelka...🫤
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 08:40:56
00
Šimečka písal na FB, že do Gelnice niekoho poslali. Ani sám neviem koho a to mám vcelku prehľad. Tak si zrejme myslia, že to stačí.

Tu sme na pohode, neotravujte opoziciu s gelnicou...
vcera som ho videl na pohode a nie ze by simecka nemal pravo ist na festival...ale predstavte si opacnu situaciu ,keby fico bol v opoz. a vlada by zaspala s pomocou v gelnici..no a takto sa robi do psej matere
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 08:57:13
03
:rofl: Áno. Tento víkend si musí každý pomôcť sám. Lebo koala je po dovolenkách a opozícia je na festivaloch. :music: \o/ :beer:
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 09:04:25
03
A prezident v kasárňach aj s ministrom obrany. A premiér je vlastne kde? Dopíja čo zostalo z osláv Cyrila a Metoda?
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 09:09:36
00
Na dovolenke v Chorvátsku, teraz o tom niekde písali.
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 09:10:36
00
To sa nevylučuje s tým, čo som napísal :-D
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 09:11:22
03
páči sa mi že SASka na čele s Lojzom sa venuje problematike našich lesov pretože čo sa v nich deje je totálny masaker. milujem hlupákov ktorý mi povedia že máme väčšie zalesnenie ako pred 20 rokmi. treba sa ísť do tých lesov pozrieť. asi im to strašenie tými medveďmi pomáha. najlepšie vidieť ten kontrast keď sa dostanete na hrebeň medz CZ a SK. nevravim že v Česku ťažba neprebieha ale u nás to vyzerá ako mesačná krajina.
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 10:03:00
03
A prezident v kasárňach aj s ministrom obrany. A premiér je vlastne kde? Dopíja čo zostalo z osláv Cyrila a Metoda?

Pelle už má určite podpísané od veliteľa VOP (voľno na opustenie posádky) a po rozkaze o 15:30 práši domov
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 10:14:31
01
Preco opozicia nevyuzije aj tuto saskaren, aby jemu aj celej koalicii otrieskala o hlavu reci o prezidentovi vojny?
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 10:42:16
03
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil lukjur dňa 11.07.2025 - 12:01:44, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 11.07.2025 - 10:46:17
00
Zeelznice vraj planuju prepustit okolo 500 ludi.
Spolu s aktualnym danovym zatazenim zamestnavatelov (aj zamestnancov), statnym dlhom, neochotou zahranicnych podnikov investovat za aktualnej politickej situacie (s dlhosiahlymi nasledkami - pretoze nikto im nezaruci, ze o par rokov sa tato luza nevrati..ak vobec odide), odchodom mladych rodin v praceschopnom veku, dlhorocnym problemom odlivu studentov s tym, ze po absolvovani VS sa na Slovensko uz nevratia...to vyzera, ze to vyssie spominane padnutie na hubu je blizsie, ako si clovek mysli.
Zobraziť komentár 11.07.2025 - 12:35:26
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up