nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://www.instagram.com/p/DL9lcs7oTFQ/?utm_source=ig_web_copy_link
Sice dostal "defekt" resp vyzulo
Mu plast ale az pocas/po pade a na zadnom kolese, aj na zazname bolo vidiet mlieko po tom co uz isiel k zemi, musel trafit o niekoho kazetu alebo kotuc pocas padu
https://www.instagram.com/p/DL9lcs7oTFQ/?utm_source=ig_web_copy_link
To nie je statistika poctu dni v zelenom.
Potom sa nezabudni zucastnit nejakych WT pretekov
pustili ma, na štarte si to nikto nevšimol, prvýkrát mi rozhodkyňa jak som došiel do cieľa povedala že nabudúce musím mat a druhýkrát nikto nič len počas pretekov sa ma jeden pretekár spýtal kde mám prilbu ale to už bolo dávnejšie asi 10 rokov dozadu, možno teraz už by som bez prilby neprešiel
ešte 3. etapa TDF a normalizovaný výkon 2,86 W/kg napr. Valgrena
teraz mi napadlo, že tá štatistika 148 dní v zelenom drese Sagana, 98 dní bodkovaného Virenqua, ... by mohla byť aj s voľnými dňami na TDF - počet dní v drese jednej zo štyroch farieb teda Pogačar v žltom, ...
na kockach si niektore timy lepili plaste na rafy aby nevyzuli na defekte. cize posledna vyhoda tym padom fuc.
apropos galu...robia sa vobec siroke typy, ako su bezne dnes pri plastoch ?
ak by aj boli nejake, tak potom ich lepit na galu rafy co su vacsinou do 19mm, by z hladiska aero bol pruser.
tubeless ci hookless pohlti casom vsetko.
Len také korekcie a pripomienky....
- nie všetky galusky majú vnútri "voľnú" dušu, napr. Tufo majú navulkanizovanú
- galusky sú bežne 28 mm, mal som aj 30 mm Vittoria, ale asi to nebola úplne "pretekárska", ak sa pamätám, tak mala butylovú dušu, takže dosť ťažká
- galuskové ráfy sú samozrejme aj oveľa širšie ako 19 mm
Inak dnes to tam zase padá. Zimmermann tam ležal v jarku aj s bicyklom ako by ho tam položili. Ešte tretry mal zacvaknuté v oboch pedáloch.
A čakal kedy ho niekto vycvake.