Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A to som ich kedysi zvažoval, škrtám zo zoznamu. Ak niekto nedávno objednal .... Vidím slovo reštrukturalizácia, prvé mi príde na um Zajo, od nich nekúpim už ani ponožky.
16.07.2025 - 20:47:34
00
Aj ked to je iba nejaký reštart ale bohvie čo bude, to aby sa človek aj bál objednať nejakú značku lebo za týžden výhlasia toto a príde email že platba je súčasť konkurznej podstaty, to je naozaj potešujúce ak niekto objednal napr. decoy za 6000 eur. hrozné
16.07.2025 - 21:39:35
01
Mikee pisal aj sem, https://www.mtbiker.sk/forum/post2124470.html#p2124470
16.07.2025 - 23:14:54
00
Nedávno som objednával nový bike a dlho som sa rozhodoval medzi Propainom a YT, keďže obaja ponúkali dosť pekné zľavy. Som teda veľmi rád že nakoniec vyhral Propain a nemusím sa strachovať o peniaze.
17.07.2025 - 06:44:52
02
Ja po tomto, do YT by som už nikdy nešiel. Aj Propain chcel kamarát 4 r budú, doba dodania 8-10 mesiacov, to jo odradilo, nakoniec kúpil Ibis Ripmo AF na predajni.
17.07.2025 - 07:07:40
00
Tak ono sa tie doby dodania už upravili tam, teraz som čakal mesiac a pol a to mi ešte písali a dali mi 50e voucher že meškajú vo výrobe a bude tam nejaký delay.
17.07.2025 - 07:18:27
01
Tak jasne po toľkých rokoch, už asi majú vychytané veci.

Alebo, je menej záujmu, predsa len, každý nepotrebuje za 1-2 r nový bike. Je toho veľa a budú padať ďalšie značky.
17.07.2025 - 07:19:51
01
Oni dobre vedeli prečo majú také zľavy a napriek tomu, že vedeli že vyhlásia insolventnosť ponúkali bicykle, pobrali peniaze a koniec. Za toto ako sa zachovalo teraz YT s nimi končím a svoju Capru o pár dní predávam. Nechcem mať s nimi nič spoločné. Hnus. Už si hľadám stabilné značky a len kamenný obchod, žiadne krabicové h****. Trek to asi istí. Škoda
17.07.2025 - 09:03:54
05
Toto je hnus, pre toto treba nakupovat cez kreditky/paypal, aspom kvoli nejakej ochrane zakaznika.
17.07.2025 - 09:29:49
00
este ako ich web hyri vsetkymi farbami. :lol: aby povysavali prachy co to da
post kovid era- vsetko pada na hubu, nielen cyklo biznis.
In 2021, private equity firm Ardian acquired a majority stake in the company.

videli vysoke objednavky v case kovidu, si mysleli ze to vydrzi naveky. :lol: nuz akcionar nebude stratu dotovat zo svojho, bude sa snazit z toho vyvliect
17.07.2025 - 09:31:36
00
Nádhera...

(príspevok prevzatý z PB)
Ja a dvaja ďalší priatelia sme si 25. júna 2025 objednali bicykle počas zdanlivo bleskového výpredaja s 50 % zľavou. Väčšina bicyklov všetkých veľkostí sa vypredala do 24 hodín. V mojom potvrdzujúcom e-maile bolo uvedené, že bicykel bude pripravený na vyzdvihnutie v ich predajni v Guildforde v Spojenom kráľovstve do 12 pracovných dní, napr. 11. júla. 11. júla som zavolal do predajne v Guildforde v Spojenom kráľovstve a potvrdili, že môj bicykel má byť odoslaný a doraziť do predajne v Guildforde tento týždeň pripravený na vyzdvihnutie.

Následne som dnes dostal nasledujúci e-mail:

„Dobrý deň, mladý talent,
S poľutovaním vám oznamujeme, že z dôvodu prebiehajúceho konkurzného konania vaša objednávka Platba číslom 1026296 bola pozastavená. Keďže vaša platba bola prijatá pred oficiálnym začiatkom konania, je z právneho hľadiska považovaná za súčasť konkurznej podstaty.

V tejto fáze nemôžeme vydať vrátenie peňazí ani poskytnúť ďalšie podrobnosti o stave vašej platby. Chápeme, aká frustrujúca a sklamaná je táto situácia, najmä bez jasného riešenia.
Ak chcete preskúmať svoje možnosti, odporúčame vám obrátiť sa na svojho poskytovateľa platobných služieb a informovať sa o možných ďalších krokoch.

Je nám ľúto, že vám momentálne nemôžeme ponúknuť lepšie riešenie a veľmi sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti.
Ešte raz vám ďakujeme za vašu trpezlivosť a pochopenie.
S úctou,
„Váš tím YT Industries“

BTW tá 50% zľava im nebola nápadná? Len sa pýtam, lebo ja si biky staviam, nekupujem. Neviem či je to "bežné". A ten potetovaný CEO vyzerá ozaj dôveryhodne :lol:
17.07.2025 - 11:21:15
01
Kokos, ale tak takéto praktiky to je iný GRC.
17.07.2025 - 11:29:55
00
Ak firma vedome predáva, berie peniaze a pritom vie, že nebude schopná dodať tovar alebo vrátiť peniaze, ide o podvodné konanie. YT vedelo o blížiacej sa insolventnosti, ale aj tak prijímalo platby, už vtedy neexistoval reálny úmysel dodať tovar a neinformovali zákazníkov o blížiacom sa riziku kedže museli vopred dávno vedieť o blížiacej sa reštrukturalizácii - jedná sa v podstate o trestný čin a dúfam, že z toho budú dôsledky. Na koľko v Nemecku ideš do basy za nevhodný komentár na FB tak je neprípustné takéto konanie od YT a veľmi ľutujem, že mám od nich bicykel a že som ich podporil.
17.07.2025 - 11:39:47
00
Ale veď šéfka Európskej komisie robí pochybné rozhodnutia a manévre, tak koho bude trápiť podvod nejakej firmičky? Ryba smrdí od hlavy.
17.07.2025 - 11:59:30
00
Podľa takejto logiky teda asi neexistuje krajina kde by ťa firma nemohla okradnúť resp. by to nikto neriešil lebo však kradnú aj politici ....
17.07.2025 - 12:04:39
01

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up