Gesker to napísal na rovinu bez servítky tak ako to je, nie že ako si myslí. To je jednoducho podraz na verného zákazníka. Sledujem tie soc. siete a matka 16 ročného sa pýta že syn si našetril niekolko tisíc na
bicykel a nema ani jedno. A ja zmenil som na to pohľad, nedáva ale že ABSOLÚTNE žiaden zmysel objednávať bicykel v krabici kde tŕpneš či to príde okej a modlíš sa aby všetko bolo v poriadku a v prípade problému vypisovať si s niekým emaily a čakať kým sa niekomu uráči po 2-3 dňoch ti odpísať a odpíše ešte niečo uplne z cesty čo si sa nepýtal, to nehovorím v prípade vážnejšieho problému posielať celý
bike v krabici späť. Áno Capra je geometriou excelentná ale toto pozadie všetkého + táto čerešnička na torte čo urobilo teraz YT totálny podraz na zákazníka. Nikdy už. Keby aj Propain bol o 50% v zľave nechcem to. Na kšeft možno, na bazoš. A canyon? Ten kríva už dávno, však aj človek čo nechodí na instagram vidí tie dolámané karbónové Strive, ľudia čo servisujú
biky by zadarmo canyon nechceli, to kupujú fanatici alebo .....( dobre klud nejdem sa navážať, to je vaša vec a mimo témy) Na druhej strane tá Capra na Foxoch s GX, síce biednymi code r bola v zľave aj za 2700 eur čo v predajni Slash stál vtedy v tej výbave 3600. Ale radšej dám viacej a v prípade problemu zdvihnem mobil, dobry den...ano prídite s tým. Teraz čo mám vlastne robit? Ani nemám chuť jazdiť keby čosi sa stane crash replacement neurobím nič. Mám štastie ako majiteľ motocykla KTM ktorá sa tiež dostala do insolvencie ( EDIT: aby to pochopil aj Peterblabla19800, ich problém bol inde, ktm sa chovali ako chrapúni, ich neochota riešiť reklamácie a opravovat totalne chyby na motocykloch, plné sklady nah0vno motoriek, preto som s nimi tiež skončil ) Jediné pozitivum vidím ze ak nebudu na sklade modely mozno bude to mat celkom predajnú hodnotu, lebo pravdou je ze Capra spolu so Slashom, ( norco, commencal, ...) patrí medzi TOP 5 enduro bikov.