Oscar Onley taktiež výborne.
17.07.2025 - 17:59:06
01
arrow_leftHazard napísal:
Asi sa zabudlo, že Vingegaard mal skoro 3 mesiace pauzu, takže asi sa nedalo čakať, že bude na 100 percent vo forme po jednom týždňovom etapáku.
Toto sú už etapy pravdy, podobne ako časovka. Tam trénovanosť neoklameš... A ešte k tomu keď Pogi má takú formu...

A Pogačar je zase dobitý po páde, myslím že tým sa to dorovnalo :) A videli sme ako dopadla férovka..

Lipowitz dnes čistá paráda, rád by som videl porovnanie jeho wattov s Tadejovými
17.07.2025 - 18:03:34
01
Ináč, ten Lipowitz šiel parádne, prečo ho nepustili skôr. Bolo vidieť, že ostával dlho pri Rogličovi, kľudne mohol Jonasa dobehnúť.
17.07.2025 - 18:17:14
03
Ja som zvedavý, ako kto dnes pošetril na zajtrajšiu časovku. Ale minimálne o biely dres to ešte bude zaujímavé.
17.07.2025 - 18:23:38
01
LMS Férovka dopadla ako dopadla. Pogačar nemá konkurenciu. Ale Vingegaard v 100% stave by mu mohol byť aspoň jeden dôstojnejší súper (už časovka ukázala, že to tak nie je). Takto ostane už len súboj o pódium. Čo už mňa osobne tak "nebaví". Sledovať Pogačara ako fenomén je fajn, ale už to potom nie je ono, keď nemá súpera... Ale človek nikdy nevie, možno sa niekto objaví...
17.07.2025 - 18:24:50
06
Dnes bude dusná atmosféra v buse INEOS. 5 ľudí v úniku a nič z toho nevyťažili.
17.07.2025 - 18:41:31
01
Zajtra fajná časovka do vrchu. Víťaz je samozrejme "neznámy" :)

Prílohy:

etapa-13.png
etapa-13.png 65.06 KiB thumb_up0thumb_down

17.07.2025 - 19:08:23
00
Hazard Ja chápem čo si chcel povedať. Len vravím že Pogačar takisto určite nie je v 100% stave po páde.
Vingegaardovu formu po pauze môžme tiež len tipovať, nikde nie je napísané že by bol bez nej výrazne silnejší. Skôr si myslím že nie... Tadej je momentálne skrátka inde ako zvyšok sveta.
Tiež ma to už pomaly začína nudiť, ale sledovať jeho útoky je zážitok :) dúfam že dá ešte aspoň 3 etapy tento rok, nech ten Cavov rekord dlho nevydrží :D
17.07.2025 - 19:09:22
00
skusim 🙂 budu vysledky o 5-10 rokov rovnake?
17.07.2025 - 19:15:27
01
Ja by som chcel dnes vyzdvihnut pracu slovenskych komentatorov, ktori si nevsimli, ze v zltom je aktualne Healy a prorocky hovorili o Pogacarovi v zltom drese :D ale najma cely cas tocili o masivnej timovej sile Vismy, ktora sa na 10 metroch kamsi podela...
17.07.2025 - 19:58:34
10
Takže podľa rozhovorov UAE v buse srandovali že čo keby to pustili naplno hneď na začiatku stúpania na Hautacam a Narvaez to zobral vážne 😂
17.07.2025 - 20:16:10
08
arrow_leftJOLI napísal:
Primož to má v Bore zrátané. To je už výkonnostne zhasínajúci borec.

Co ty vies, mozno este vyhra Turne 4 mostikov :)
17.07.2025 - 20:32:51
011
"Jonas Vingegaard has stated that he is in top form for the 2025 Tour de France." "I can say I'm on the highest level that I've ever been, and we'll see if it's enough or not."
"Vingegaard has repeatedly expressed his belief in his own form and his team's ability to compete for the win. "
'I'm stronger than ever' – Jonas Vingegaard arrives at Tour de France with more muscle and without fear of Pogačar. Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) confirmed he is "on the highest level that I've ever been" coming into the 2025 Tour de France, arriving with more muscle and power as he looks to take down Tadej Pogačar (UAE Team Emirates-XRG) once again.

"For sure, I can say that I'm stronger than ever," said Vingegaard, sitting comfortably in Nike team gear and a Birkenstock and socks combination.

"Of course, last year I was also on a very high level on the Tour de France, but it was in a very different way, I had a lot less muscles but I was a lot lighter. I'm heavier now, but it's muscle, and we know that it gives a lot more power as well.

https://www.cyclingnews.com/news/im-stronger-than-ever-jonas-vingegaard-arrives-at-tour-de-france-with-more-muscle-and-without-fear-of-pogacar/
17.07.2025 - 20:49:08
00
arrow_leftHazard napísal:
Asi sa zabudlo, že Vingegaard mal skoro 3 mesiace pauzu, takže asi sa nedalo čakať, že bude na 100 percent vo forme po jednom týždňovom etapáku.
Toto sú už etapy pravdy, podobne ako časovka. Tam trénovanosť neoklameš... A ešte k tomu keď Pogi má takú formu...

Toto snáď nemyslíš vážne :D Niekto,alebo niečo mu na 3 mesiace zabránilo pretekať ? Koho to zaujíma,že mal na jar takú dlhú pauzu a nechodil na preteky?Za jeho absenciou v jarných pretekoch je len strach z Pogačara,nič iné. Jeho fans hovorili o tom že konečne to bude férové,lebo obidvaja mali prípravu bez zdravotných komplikácií,o tom,ako to bude vyrovnané- že Pogačar ho ešte nikdy neporazil na tour,keď bol úplne zdravý, tvrdili,že je lepší časovkár,ako Pogačar a ako mu sedia lepšie dlhé stúpania a takto by som vedel písať ešte veľa.Dnes prišla prvá vážnejšia etapa a vykapal tak, ako na Douphiné(to bolo ako cez kopirák) Čo ukázal tento nesympatický jazdec za 12 etáp?Slabučkú časovku a asi 2-3 teatrálne nástupy na tých krátkych brdkoch-to je všetko.Na tento deň som dlho čakal a dúfam,že každým dňom mu bude nakladať viac a viac a rozdiel v Paríži bude brutálny.Dnes sa síce griša vo frajerských okuliaroch tvárila že je ,,kúl" ale v duchu musela zúriť,lebo stýmto vo Visme určite nepočítali.
17.07.2025 - 21:26:34
03
Tie výkony Tadeja a aj Jonasa sú top . Jonas tento rok je opäť silný. A tie svaly to tiež je lotéria . Možno to prinesie efekt budúci rok, možno trn další. Ale určite to Jonas nevzdá ani, keď tento rok nevyhrá . Viac by sa hodil ešte jeden, dvaja do súboja o bedňu . Od 10 miesta to je +12 minút.
17.07.2025 - 21:40:24
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up