nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Jeho niečo poriadne žerie. Ten vražedný pohľad na kameramana, ktorého trikrát vyzval nech vypadne bol niečo
Edit:
Tak je koniec, Remco balí na TdF.
Tak on hádzal bicykle už ako junior o zem , keď ho porazili českí juniori. Neviem že by Jonas alebo ktokoľvek konvertoval na islam po zranení lebo bol psychicky na dne. On len trpi pocitom zavďačiť sa iným a dokazovať svoju hodnotu tým že vyhrá. Inak keď nie tak je všetko katastrofa. Povedal , že jeho žena ho naučila sa vyrovnávať s porážkami . Človek čo ako jediný reaguje na motorky tak ako to vie iba on . Čo ignoruje x krát detských fanusikov . Pre neho je jediný zmysel bytia vyhrať a keď nie tak sa jeduje a je nepríjemný . Nevie spracovať neúspech . Ja nespochybňujem jeho úspechy veď je majster sveta a oh víťaz , skvelý jazdec . Len ta psychika je dovi dopo .
No počkať, dnes dal chalaniskovi flašu
Dal, tiež som pozeral. No už o nič nešlo, bolo rozhodnuté, že ide do auta a tak už bol s celou situáciou zmierený.
V prípade pretekárskeho sústredenia by najskôr niečo také neurobil. Nie je proste tak uvoľnený ako Tadej alebo MVDP.
Najzaujímavejší moment dnešnej etapy.
https://www.instagram.com/reel/DMSl0alte--/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.biker.sk/163283/chcem-konecne-ukazat-co-je-vo-mne-martin-svrcek-predlzil-zmluvu-s-timom-soudal-quick-step/
Je to niekedy až také komikso-komické ako Jonas ide hranu, všetci ostatní sa štverajú hlboko za nimi a Pogi si ide vyhliadkovú jazdu kde pred cieľom len štukne gombík +300W obíde ako na e-bicygľi a v cieli vyzerá lepšie ako ja pred jazdou
Skôr to vyzerá že uae brána niekedy pusti iných dalej, ale "rozkaz znel jasne, diverzant vinge nesmí projít za žádnou cenu"
Rivalita tychto 2 je tak okatá, že či v tom nie je nejaka urážka alebo incident z minulosti.
JOLI internety uz zareagovali