3XL+ PROBLEMATIKA
Mám taký nápad, či nie je možné mať nejako v magazíne (prípadne aj v obchode) tému pre 3XL+ osoby, teda jednak výškovo, jednak hmotnostne nadpriemerných ľudí. Formu presne neviem, ale skrátka my big and tall ľudia sme dosť limitovaní rôznymi obmedzeniami (napr. oficiálne maximálne zaťaženia bicyklov, životnosť súčiastok a pod.) a nedostupnosťou okrajových veľkostí, nevyhovujúcimi strihmi a pod. A teda ako pozerám, tak na
bicykloch sa premáva celkom slušné percento ľudí s vysokou hmotnosťou a/alebo výškou a mohla by to byť zaujímavá cielová skupina. Ako píšem presnú formu neviem, ale ako príklad si viem si predstaviť témy ako:
- výber bicykla pre ťažkého/vysokého človeka;
- bikefitting pre vysokého jazdca
- na čo sa zamerať pri úprave bicykla pre vyššiu hmotnosť jazdca; životnosť komponentov vo vzťahu k hmotnosti jazdca;
- promo články pre sortiment 3XL+ (ak vôbec nejaký taký v obchode máte

);
- pre niekoho možno zaujímavá dlhodobejšia téma chudnutia/znižovania hmotnosti bicyklovaním;
- problematika vzťahu hmotnosti a dojazdu e-bicyklov;
... a podobne.
Dačo sa sporadicky rieši vo fóre, ale bol by pre nás prínosný a zaujímavý aj nejaký systematickejší prístup na mtbikeri. A nie je nás zas až tak málo ...

EDIT: teraz som si všimol, že som dal tento príspevok do asi nie vhodnej témy, keďže sa netýka ani tak obchodu, ako magazínu. Admin môže presunúť, kam treba ...