stanos4, preco maju ludia, ktori sami nepochopia pisany text potrebu vykrikovat o citani s porozumenim?
Ty mi povedz, zjavne to vies, ale drzis si to pre seba. Preco sa nepodelis s touto mudrostou?
,Za dalsie, moja odpoved nebola vobec utocna, narozdiel od tvojej reakcie (napr. hitlerik).
to ci bola/nebola utocna ma niekolko rovin - napr. to ako si to myslel, to ako si to podal, a to ako si to interpretuju ini. Ak ti konstatovanie ze kazdy z nas ma v sebe "hitlerika" (niekto pod kontrolou s vpodstate ziadnymi "negativnymi" vonkajsimi prejavmi, niekto bez kontroly, a niekto pod kontrolou s tym ze hitlerovanie je ich napln), pride utocne, tak mi pride smiesne ze ten vtipny priklad s ospravedlnovanim sa dietatu hentakym sposobom a podsuvanim mi takej reakcie, po tom co som dal imo dost jasny priklad, ti pride ako ukazka kludneho, kultivovaneho dialogu.
Jednoducho su situacie, kedy vacsine chyba slusnost, ucta, poslusnost a respekt.
Nech sa paci, tvoje tvrdenie.
Napr. ja (a nie len ja) by som povedal, ze "slusnost", "poslusnost", na sposob mojho predosleho prikladu, su zivnou podou pre sexualne nasilie, domace nasilie, a podobne. Opat, mozme polemizovat co vnimas pod pojmami slusnost a poslusnost ty vs ja.
BTW, fakt by ma zaujimalo, preco by si nerespektoval zakaz mobilov v tom tabore (ak mas nejake deti), lebo ja v tom vidim len pozitiva.
tu by som podakoval ivastovi za jeho trefnu reakciu a len dal do pozornosti
stanos4, preco maju ludia, ktori sami nepochopia pisany text potrebu vykrikovat o citani s porozumenim?
p.s., mozte mi ozrejmit kolko skusenosti s detmi potrebujem mat aby som sa mohol vyjadrovat k tomu co si myslim ze je jeden z problemov v spolocnosti, clxno1/myabarth? Su k tomu aj nejake levely potom? Ze napr. 1
dieta mi automaticky dava opravnenie otvorit papulu, 2
deti zo mna robia profika a 3 a nejaki mladsi surodenci znamena ze som svetovy expert ktory nemoze byt "questioned" (ospravedlnujem sa, neviem najst slovenske slovo)?