Nie, pochopil ma správne. Povedal mi, že darčekový poukaz nie je možné použiť na bikefitting.

Na záver bikefittingu som povedal, že som si hodil do košíka pár vecí a či je možné prihodiť tam aj bikefitting ako ďalšiu položku s tým, že by som to celé uhradil darčekovou poukážkou (ktorá mi bola darovaná práve za účelom fittingu, lebo brat vedel, že vyberám nový bike). Odpoveď bola, že bikefitting bohužiaľ nie je možné uhradiť poukážkou. Vopred som poukážky neštudoval, tak som si povedal, že si to môj brat asi poriadne nepozrel.
Ale poobede mi to nedalo a na webe vidím, že sa na úhradu fittingu použiť dajú. Tak ma to celkom zarazilo...

Každopádne zajtra by som sa ozval telefonicky a rád toto nedorozumenie doriešil.
Je mi jasné, že to nebolo naschvál (teda dúfam) a kolega fitter len nevedel, že je aj táto možnosť.

V tej objednávke, ktorú som si vytvoril po fittingu sú totiž aj položky, ktoré momentálne nepotrebujem alebo ich má konkurencia lacnejšie a teda by som ich tam vôbec nevkladal, keby som mal správnu informáciu hneď na začiatku.
31.07.2025 - 21:49:50
00
Franzo Situáciu sme si spolu odkomunikovali telefonicky, ale píšem prípadne pre ostatných. Darčekový poukaz je možné použiť na bikefitting. Uplatnili sme ho dodatočne a objednávku upravili aby si mal produkty ktoré potrebuješ :) Ešte raz sa ospravedlňujeme za zmätky.
01.08.2025 - 09:43:47
11
Potvrdzujem, problém vyriešený druhým telefonátom. Musím povedať, že veľmi príjemným (bez irónie). Ďakujem tana_nagyova

Trochu rozpačité pocity mi ostali po prvom telefonáte s kolegyňou (po ktorom som si pre istotou robil screenshot popisu poukážok) ale ináč v pohode.
Nakupovať tu budem aj naďalej :)
01.08.2025 - 11:18:17
10
Stále mi za tie roky rokúce chýba v eshope okrem "Názov obsahuje" aj možnosť "Popis obsahuje", lepšie by sa dalo vyhľadať nejaké informácie ( napr. teraz som hľadal bundu s kapucňou).
Pritom inzeráty majú položku "Inzerát obsahuje".
04.08.2025 - 09:06:48
03
Rachela neviem, ci davam do spravneho kanalu, ale v novom clanku sa nespravne zobrazuje bud cena alebo vyska zlavy. Pre rozdielne ceny je rovnaka vyska zlavy, povodna cena je u vsetkych troch rovnaka. Snad z obrazku to bude pochopitelne.
Príloha:
CleanShot 2025-08-05 at 11.07.02@2x.png
CleanShot 2025-08-05 at [email protected] 79.54 KiB thumb_up0thumb_down

05.08.2025 - 11:11:34
00
keyboard_arrow_up