Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Nene, teple je viac roztiahnute, takze potom treba v podstate menej. Preto sa pije studene. Potom sa zacne vo vnutri rozpinat, az kym neodstavi hostitela
Šlak ma ide trafiť, na jednej pneumatike na aute mám nejaký mikroúnik. Za týždeň mi klesol tlak z 2,3 na nejakých 1,8 bar. Na pneumatike nevidím nič. Riešiť to nejakým mliekom nechcem. Obávam sa, že v servise tam nalejú tiež nejakú gebuzinu. Dá sa to nejako inak ?
Nenaleju gebuzinu. Dajú koleso do vane (alebo ho cele prejdú jarovou vodou, ak nemajú vaňu ?) a budú skúmať, kde to uniká.
Bud máš defekt, alebo starý/poškodený ventil. Skus okolo ventilu naniesť jarovu vodu a uvidíš. Pripadne skus skontrolovať jadro ventilu, či je dobre utiahnute.
Keď toto zlyhá, tak už len skontrolovať dezén, či tam ozaj niečo nemáš.
Víkendové brigády v pneuservise mi niečo hádam dali ?
Ak je to predna, hlada sa to lahsie. Na prazdnom parkovisku vytocit plny a prehliadnut dezen, ci tam nieco nie je zapichnute. Ak ano, vytiahnut a pouzit knot.
Popripade este skusit ci nepusta trochu ventil.
Alebo rovno pneiservis.
Mne sa raz podarilo z boku seknut pneu. Mam auto bez rezervy. Opravnou sadou a dvoma knotmi som havarijny stav vyriesil na mieste. Novym pneu som sa ale nevyhol.
Šlak ma ide trafiť, na jednej pneumatike na aute mám nejaký mikroúnik. Za týždeň mi klesol tlak z 2,3 na nejakých 1,8 bar. Na pneumatike nevidím nič. Riešiť to nejakým mliekom nechcem. Obávam sa, že v servise tam nalejú tiež nejakú gebuzinu. Dá sa to nejako inak ?
Ak sa jedná o staré auto s plechovými diskami, tak mikroúnik môže byť aj medzi diskom a pneumatikou. Plechový disk tam môže byť zhrdzavený, ba dokonca sú prípady, že je zkorodovaný.
Tá hrdza je porézna a fučí.
Test jarovou vodou je dobrý a ak máš dielňu s kompresorom, pomôže na dobu testu nafúkať na vyšší tlak.
EDIT:
Tak som sa zamyslel a netesnosť disku môže byť asi aj na zliatinovom disku, ak sa tam niečo poondialo.
Však to môžeš najprv postriekať tou jarovou vodou a pozorovať. Potom pohneš auto o pol otáčky kolesa a skontroluješ čo bolo na zemi...
Daj si jarovú vodu do takého ručného rozprašovača a bude to úplne jednoduché. Akurát v letných horúčavách pri malom úniku môže voda skôr uschnúť, než narastie bublina. Tak sa niekde schovaj pred slnkom.
Presne ako pise Kice. Ja som s jarovou vodou nasiel bez problemov unik iba cca 2 PSI za tyzden. Bubliny sa tvorili okamzite, az sa mi nechcelo verit, ze cele koleso nevyfuci za hodinu. Ale ono to dava zmysel, bublina velkosti 1mm3 je volnym okom bez problemov viditelna, pricom ak koleso fuci 1mm3 za sekundu, tak strati len jeden liter vzduchu za 11,5 dna (milion sekund). A skontroluj vsetko aj bocnice, neponahlaj sa, dlho to aj tak nezaberie.
Ved rukou dokážeš prejsť tak tri štvrtiny dezénu aj pri odstavenom aute, tak skús, či niečo nenahmatáš. Ak by ale čosi pretŕčalo, tak by si to počul počas jazdy.
Inak knôt by mala byť len dočasná oprava, hoci mne vydržala takáto oprava dva roky až pokiaľ som auto nepredal. Riadna oprava je vyzuť pneumatiku a použiť hríbikovú záplatu.
No a nakoniec, aj niektoré prerazenia je možné opraviť...
Nemusí nič pretŕčať, nič nahmatať. Pôvodca diery môže, ale nemusí ostať v pneumatike, alebo sa jazdením zatlačil... proste sa stal neviditeľným.
Najspoľahlivejšie je vrátiť sa do detstva a pohrať sa s bublifukom.
Nejako som tak uvažoval, hľadať únik jarovou vodou, ok, nájdem, dočasnú opravu nechcem, takže ako píšeš, keď tam chcem nejakú poriadnu záplatu, tak bez servisu to nepôjde. Možno keby som bol mladší, tak možno by som sa s tým pohral, ale som vo veku “jeseň života, alebo jar smrti”.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nene, teple je viac roztiahnute, takze potom treba v podstate menej. Preto sa pije studene. Potom sa zacne vo vnutri rozpinat, az kym neodstavi hostitela
Bud máš defekt, alebo starý/poškodený ventil. Skus okolo ventilu naniesť jarovu vodu a uvidíš. Pripadne skus skontrolovať jadro ventilu, či je dobre utiahnute.
Keď toto zlyhá, tak už len skontrolovať dezén, či tam ozaj niečo nemáš.
Víkendové brigády v pneuservise mi niečo hádam dali ?
Popripade este skusit ci nepusta trochu ventil.
Alebo rovno pneiservis.
Mne sa raz podarilo z boku seknut pneu. Mam auto bez rezervy. Opravnou sadou a dvoma knotmi som havarijny stav vyriesil na mieste. Novym pneu som sa ale nevyhol.
Ak sa jedná o staré auto s plechovými diskami, tak mikroúnik môže byť aj medzi diskom a pneumatikou. Plechový disk tam môže byť zhrdzavený, ba dokonca sú prípady, že je zkorodovaný.
Tá hrdza je porézna a fučí.
Test jarovou vodou je dobrý a ak máš dielňu s kompresorom, pomôže na dobu testu nafúkať na vyšší tlak.
EDIT:
Tak som sa zamyslel a netesnosť disku môže byť asi aj na zliatinovom disku, ak sa tam niečo poondialo.
Daj si jarovú vodu do takého ručného rozprašovača a bude to úplne jednoduché. Akurát v letných horúčavách pri malom úniku môže voda skôr uschnúť, než narastie bublina. Tak sa niekde schovaj pred slnkom.
Inak knôt by mala byť len dočasná oprava, hoci mne vydržala takáto oprava dva roky až pokiaľ som auto nepredal. Riadna oprava je vyzuť pneumatiku a použiť hríbikovú záplatu.
No a nakoniec, aj niektoré prerazenia je možné opraviť...
Najspoľahlivejšie je vrátiť sa do detstva a pohrať sa s bublifukom.
Ak niekto hľadá presúvadlo z bodu A do bodu B v dobrom technickom stave,píšte,volajte-cena nie je pevná:
https://auto.bazos.sk/inzerat/181778469/seat-leon-14-16-v.php