Ja som už len bývalý makač. Skôr len sondujem ako sa rýchlo dostanem k trailom a čo najviac ich potočím ...tu v okolí ťa to v podstate baví stále aj roky jazdiť to isté. 😎
Ja mám k light éčku čo nie je vlastne ani éčko dva analógy, ale keď na to sadnem sa na to pozerám, že : Ty vole to čo je - leze to jako želva 🙄🙄 350-400W v kopci už neudržím a pod to si môžem do výšľapov zobrať zo sebou aj štrikovanie čiapočiek, alebo svetríkov.
A napriek tom ked idem s tebou/ tebou a Tomasom, tak mam dojem , ze som na bajku "ten krat poprve". Urcite by som z toho neobil taku tragediu
Tak idem aj ja s kozou na trh po par rokoch jazdenia som SUPa dostal do finalneho stavu (minimalne na par rokov). Menene boli kolesa, kluky, riadidla - vse karbon. Plus nova vidlica. Momentalne som na 11,1 bez pedalov, dalo by sa ist ofc aj nizsie, ale uz by to prilis liezlo do penazi
Posledna evolucia athertona po demolacii (nova sedlovka, sedlo, kotuce a chranice noh na vidle). Vsetko dalsia energia nad ramec "nice to have" pojde do n+1 projektu 😬
Posledna evolucia athertona po demolacii (nova sedlovka, sedlo, kotuce a chranice noh na vidle). Vsetko dalsia energia nad ramec "nice to have" pojde do n+1 projektu ?
Podla mna by si sa mohol tych kluk este zbavit, pozri ako by sa mi krasne nehodili eeWingsy som vzdy chcel. Po M970 XTR klukach na bikrosaku je to dalsia z veci, ktora splna znacku "navzdy"
Inak Tallboy stale pocitovo najlepsi bicykel aky som mal, zvlada commuting, lokalne prirodne traily, cervene bikeparkove srandy, na zvysok nie je uz potom skor skill.. Seriove G2 brzdy priserne, akekolvek platne moc nepomohli, ale ved kto brzdi - nevyhrava, vsakze.. Charger 3.1 vo vidlici prijemne prekvapil
eeWings boli dlho tiez moj sen, ale odkedy som ich montoval kamosovi, znepacil sa mi ten system montaze s kovovym hranolom a aretacia vole. Ja som schopny to vsetko strhnut.
XX1 su uz dobite ako ciganske hracky, tak opat zvazujem...
Dudo hranol-a zahod (podobnost s Robom cisto nahodna) 14tka inbus orech riesi vsetky problemi. A to ich ozubenie je take nijake, to priznavam. Mne sa ich tiez par krat podarilo pootocene zmontovat.... Na R-2biku mali vypredaj, boli, mozno este su za "hubicku"
No domysleli, ale optimalizovali Stealth brzdy pre vedenie cez hlavko aby sa hadicka hned skryla pod riadidla. Ale na druhu stranu tie Motive brzdy su fakt super... to je uplne neporovnatelne oproti G2 co som mal na starom.
Som si spomenul na teba, fix hodny 500€ brzd
Apropo, tu sa ale vobec nezda ze su tie bowdeny z paky smerovane tak hore ako u teba. Aj predna, ktora ide v podstate na volno dole…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S-Works Epic Evo MY2022
vidla RockShox SID Ultimate SL 110mm ... 1302g
thru axle Extralite ... 26,5g tlmič SIDLuxe Ultimate 3pos ... 260g
predstavec/riaditka Extralite
prehadzovačka / radenieSram XX1 AXS tuned with Hopp
Kazeta +reťaz XTR
kľuky Sram XX1 + prevodník Garbaruk + wattmeter 4iiii ... 405g
Trickstuff Piccola Carbon
pedále PD-M9100S XTR Ti osky by Meti ... 258g
teleskopka Vertical 30.9 x 350 x 90mm... 299g
sedlo Extralite XC ... 50g
kolesá Extralite + Duke 28mm + Berd ... 970g
Hmotnosť 8 605g ako na foto (aj s pedálmi a ošíkom na fľašu)
A napriek tom ked idem s tebou/ tebou a Tomasom, tak mam dojem , ze som na bajku "ten krat poprve". Urcite by som z toho neobil taku tragediu
teleskop gde ?
Už som to tu písala veľa krát. Na XTR a DuraAce platí 3 ročná záruka. Pokiaľ je problé, je potrebné reklamovať a nechať vymeniť za novú.
Na flowtraily ideal
Podla mna by si sa mohol tych kluk este zbavit, pozri ako by sa mi krasne nehodili
Inak Tallboy stale pocitovo najlepsi bicykel aky som mal, zvlada commuting, lokalne prirodne traily, cervene bikeparkove srandy, na zvysok nie je uz potom skor skill.. Seriove G2 brzdy priserne, akekolvek platne moc nepomohli, ale ved kto brzdi - nevyhrava, vsakze.. Charger 3.1 vo vidlici prijemne prekvapil
XX1 su uz dobite ako ciganske hracky, tak opat zvazujem...
Som si spomenul na teba, fix hodny 500€ brzd
Apropo, tu sa ale vobec nezda ze su tie bowdeny z paky smerovane tak hore ako u teba. Aj predna, ktora ide v podstate na volno dole…