Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Sága prepichnutych pneus na tr. Sv. Vrch pokracuje. Cerstvo,pred hodinou,kusok za krizovanim zelenej tz smer Marianka,preoichnute obe kolesa. Som nedaleko stretol cyklistu. Dusu mal,ale iba jednu.
Hmm tak presne tam isto ako brat pred tyzdnom a pol, cez vikend som tam isiel a chvilu som sa tam prechadzal ci nieco nenajdem, ale nikde nic. Musi to tam byt neskutocne dobre schovane.
To uz ho skor najdes opticky ako detektorom. Totiz lesne cesticky su plne bordelu, tam detektor pipe kazde 3 kroky. Hladat takto zeleznu ihlu je robota pre zenoveho majstra. Ostava len prejst to na peso a sustredit sa na kamene/korene, dost pochybujem ze to dal na hlineny usek, skor niekam na koren aby ho upevnil.
PS: detektor sa da aj pozicat, ale laikovi asi bude na prd pri tak malej a este predpokladam aj zeleznej veci
V mojom prípade stačilo mať knôty. Dušu vozím len jednu na veľké diery, ktoré knôty nezachránia, a odvtedy, čo mi ani knôty nestačili a zachránil ma Cykloturista s dušou.
k teme defekty na SV, bol som uz x krat usek medzi zelenou a modrou a ani naznak po diere, cize moja dedukcia je, ze to miesto musi byt od zelenej smer biely kriz, alebo od modrej smer stupava, isli sme cely SV aj s kamosom velmi pomaly a nic sme nanasli, asi fakt treba ist na boso pesi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmm tak presne tam isto ako brat pred tyzdnom a pol, cez vikend som tam isiel a chvilu som sa tam prechadzal ci nieco nenajdem, ale nikde nic. Musi to tam byt neskutocne dobre schovane.
PS: detektor sa da aj pozicat, ale laikovi asi bude na prd pri tak malej a este predpokladam aj zeleznej veci
No aby ťa niekto nenakopal do zadku, lebo ťa bude považovať za toho, kto tam tie klince dáva.
A na boso, urcite ich najdete
Ked uz to ho nenamotivuje vozit so sebou nahradne duse/lepenie, tak potom neviem
tak ako si dopadol s detektorom?
negativne, vizualne tiez nic