Kategórie
Bike-techZatiaľ som bajk len rozobral, dal do krabice a bagle som tiež zbalil. 1ks odbavenej batožiny mám v cene letenky, bajk som si mal poriešiť na letisku. Vzali ho a ani nepýtali peniaze. Uvidíme čo z toho bude
posledný komentár: 25. 10. 2013 o 7:52
-18% Gist Stabilus 2.0 výstavný stojan na bicykel, skladací, čierna
45,99 €
-18%
MOC 55,99 €
Akcia -35% Super B TB-1908 výstavný stojan na bicykel, skladací
30,99 €
-35%
MOC 67,99 €
savings Kellys Compact vešiak na bicykel na stenu, skladací
15,29 €
savings
MOC 24,99 €
Po ale 20km som stretol oproti idúceho bajkpackera, Číňana zo Šanghaja. Chvíľu sme kecli a išli sme každý svojou cestou.
Po 10minutach som stretol ďalšieho, ktorý prišiel zo smeru, ktorým chcem ja ísť. Začali sme robiť praženicu (na ohni, dreve) keď pri nás zastavili policajti, čakal som, že to bude prúser, variť na dreve v púštnej vegetácii. Dali nám vodu, ponúkli cigaretu a chvíľu sme sa rozprávali, vedeli trochu po anglicky. Potom, že oni sa vrátia a nech ich čakáme. Ok, kým sme urobili praženicu (oheň medzitým zhasol) a zjedli a už sme spratávali veci, prišli a priniesli nám každému ploskačku, kolu, redbul a kávu a takú sladkosť ? neskutočné. Bavili sme sa, že v strednej a západnej Európe by sme dostali akurát pokutu a tu…
Rozlúčili sme sa, pokračoval som a o chvíľu zas auto stojí a dievča mi podalo vodu a také štiplavé, podľa mňa nasekané chápadlo z chobotnice v čili.
Pokračoval som ďalej do Erenhotu. Na pumpe som nevedel nabiť mobil a nemali wi-fi a tak som išiel do mesta, hlavne nabiť (mal som už len 2%) a wi-fi aby som našiel ten hostel. Zašiel som do pekárne, kde robia knedle a pán, že jasné, tu si daj nabíjať mobil. Tak keď som už videl tie knedle, vypýtal som si, nechcel zobrať ani peniaze za to. Trochu som dobil mobil a bolo mi hlúpo tam sedieť tak som sa pobral ku stanici, že nejak nájdem wi-fi a potom ten hotel. Išiel som ku stanici, že asi tam bude verejná wi-fi, no ženská na mňa volala, že hotel, hotel 20juanov, tak som išiel s ňou, veď to je ako nič.
Dobre, tak tu sa vyspím, aj keď neviem, lebo to je hotel ako za 3€ ?, všetko počuť, nezamyká sa izba atď ? s majiteľom a jeho synom sme boli na večeri (22čj) a vrátil som sa, využijem posteľ…
Po ale 20km som stretol oproti idúceho bajkpackera, Číňana zo Šanghaja. Chvíľu sme kecli a išli sme každý svojou cestou.
Po 10minutach som stretol ďalšieho, ktorý prišiel zo smeru, ktorým chcem ja ísť. Začali sme robiť praženicu (na ohni, dreve) keď pri nás zastavili policajti, čakal som, že to bude prúser, variť na dreve v púštnej vegetácii. Dali nám vodu, ponúkli cigaretu a chvíľu sme sa rozprávali, vedeli trochu po anglicky. Potom, že oni sa vrátia a nech ich čakáme. Ok, kým sme urobili praženicu (oheň medzitým zhasol) a zjedli a už sme spratávali veci, prišli a priniesli nám každému ploskačku, kolu, redbul a kávu a takú sladkosť 🤩 neskutočné. Bavili sme sa, že v strednej a západnej Európe by sme dostali akurát pokutu .
Moc tym cinancom radsej nehovor, ze v zapadnej Europe by si dostal tak akurat pokutu lebo zacnu mat pocit. ze slobodu maju oni a nie my……..
Inak, myslím si, že to bude len propaganda
https://www.google.com/search?&q=film+stroskotanec&sa=X&sqi=2&udm=2
Skôr pozerám aby to moc nekričalo a nech je tam o čo zamknúť bajk, aj keď som asi na 50% nezamykal.
Mrzí ma, že čínsky múr som nejak asi preletel alebo čo... Vlastne ani neviem, či som ho mal cestou...
Musel som sa s tým vyhrať, nechce pridať súbor, lebo je veľký... Ak by sa vám niekomu chcelo, alebo zaujímalo vás moja trasa, treba si to poskladať z týchto súborov. Alebo kontaktujte ma a pošlem celé niekam
https://mapy.com/s/hakunomefu
A nebude to toto?
Tu v kopcoch občas zbadám ruiny opevnenia, vlastne celou cestou to vyzerá ako nejaké hradby.
Niekdo tu spomenul, ze na FB su fotky. Viete sem dat link ?
Niekdo tu spomenul, ze na FB su fotky. Viete sem dat link ?
https://facebook.com/profile.php?id=61576456202281