V prvom rade prajem skore uzdravenie, taketo situacie nevidime radi ani ako cyklisti ani ako predajcovia.
Foristi uz investigovali, dôvodov poskodenia a defektu moze byt viac. Seknuty rafik, seknuty plast, teplota - tu by som sa obzvlast pristavil nakolko v piatok bol jeden z extremnych dni a vyssi tlak v spolupraci so slnkom/teplom mohli zohrat ulohu. Skratka hypotez co sa mohlo stat je viacero a takto cez monitor tazko urcit pricinu aj ked uz vyberame z 2-3moznosti.
Pozrel som co za bike ste kupovali ale to, co napisem plati pre vsetky bicykle ci tovar v nasej ponuke - sme reseller, teda okrem par desiatok produktov, ktore objednavame z vyroby predavame tovar tretej strany. Nepredavame tovar neoverenych no name znaciek = pracujeme s overenymi vyrobcami. Tito vyrobcovia produkuju svoje vyrobky na zaklade noriem, co deklaruju vyhlasenim o zhode s konkretnymi normami a nesu zodpovednost za to ak dany vyrobok norma nesplna.
Prax samozrejme ukazuje, ze problemy sa deju a tu prichadza na rad stahovanie vyrobkov z trhu, ich oprava ci zamena. Toto je aktualne napr vo velkej kauze karbonovych
kolies DT Swiss, v nedavnej minulosti sa stahovali lavinove
batohy Ortovox ci
vidlice na gravloch od BMC, rozlepene Shimano kluky- nie je to vobec udalost raz za dekadu ale realne su to 1-2 pripady rocne. Skratka v momente ako dostaneme info o tom, ze sme predali vyrobok, ktory je vadny a moze ohrozit zdravie koname, kontaktujeme a riesime.
Cize nech to zosumarizujem smerom k prvemu prispevku, ktory odkazoval na nas ako predajcu a nasu zodpovednost, resp neinformovanie - ak by sme mali informaciu, ze produkt, ktory pouzivate nie je bezpecny informaciu dostanete a riesime to, tento pripad to ale nie je a jedna sa o nestastnu situaciu, ktora mohla byt sposobena roznymi faktormi. To, ze sa podobne pripady stali a stanu pri mnozstve bicyklov, ktore predavame je bohuzial faktom, ktory ale nedokazeme ako predajca ovplyvnit.
Sam som rodic, urcite pri tak vaznom zraneni by aj moje emocie boli silne a potreboval by som to riadnu chvilu spracovat a vstrebat. Chapem a rozumiem. Radi vas
petergros777 privitame v Hradku a pozrieme sa na to a skusime najst riesenie a pricinu. Nasi chalani ale za to ozaj nemozu.